Sorry, Its Mine! :)



Hehe...apa yg its mine tu??? Kunci kereta ke yg "It's Mine" tu ek? Oh...bukan, bukan. Bukan kunci keta. Tapi apa yg tertampal di belakangnya ^_-











Tadaaa! Hahaha. Ini lah yg dimaksudkan. Lalalala. Entry jiwang sekejap ek :P Siapa muntah hijau, aku tampo..hehe :P









:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::





Redbloodsnow Copyright©

14 comments:

mas saari said...

heheheee..

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

Comelnyerrrrr.:-)

fina fento said...

still waiting for mine :(

Bunny Nur Riena said...

Kalau Mcm tu tak jadi muntah ar puan Zie...... Comellllll sgt2.....

Bunny Nur Riena said...

Kalau Mcm tu tak jadi muntah ar puan Zie...... Comellllll sgt2.....

echa takashimaya said...

we know that he's yours :)

lieynanilaz said...

kira kalau memandu tu seakan-akan ada orang di sisi...:)

hani apandi said...

kak zie, mek nak minta tolong tok.tolong suggest mek blog shopping ne ada jual maxi skirt or lycra skirt.nak shopping on99.p sik taok sine.tolong lok hehe

asha said...

hahaha..bagus jiwang ya dear.bkn salu pon:))

fatin amalina husna said...

hehe..rindu ka tuh??

Erynn Anyssa said...

salam kak zie..anis dah lama stalk blog kak zie ney.dari kak zie belum kahwin sampai la sekarang dah nak jadi mak orang.heheh.anis ada jual preloved items kat blog,,jemputlah datang tengok,sambil2 tu anis hargai sangat kalau kak zie boleh tolong promotekan kan readers kak zie.thanks yea.
from:www.kotakhatierynn.blogspot.com

My Life's Journey said...

wahhhhhhhhhhhhhhhhh jiwang ..suka2 ..ktk rindu husband ek? cpa ...hari tok kitak pat temunya :)

CHU MAJORFLAVA said...

ceaa...hihi...

huda yacob said...

so sweeetttt ^_^