Suprise Watermark Gift Buat My BFF, Tilla :)


- the watermark-



- sample dlm gambar -



Semalam bila tak tahu nk buat apa, tetiba muncullah idea nk buatkan this simple watermark for my BFF, Tilla :) Glad she like it sooo much! So a lil bit proud of myself sekejap...haha. Eh, ciri-ciri riak tu zie woi! cisss :D

...utk membuat watermark sesimple cam gnie, tak sampai pun 5 minit taw. Kalau ada IDEA, kompom nyer sekejap je leh siap...hiksss









Blog Pilihan Entry Ini :)
:::::: ::::::
GOJEZ HOUZ
-- Click SINI!!! Tempat mejual
produk2 kecantikkan dan kesihatan.
Harus terjah dan beli!

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright©

11 comments:

Bunny Nur Riena said...

kreatif la Zie ni taw.. :)

[sutera kasih] said...

utk kmk skda kak? hehe

♥z@z@♥ said...

yunk, aku x reti lg nk pkai photoshop nie..leh ajar x..pening aku ..

peaNut said...

waahhhhhh...kiiut..dhla polkadot...huhu...jeles mek ngga

oshin-jamel said...

ble ajar x camne nk wat watermark..wat la tutorial :)

Ima Salsuzaima said...

waaa..so cute..kelak polah tuk kmk gik ah..hehehe

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

so nice of u, Zie...:)

Zie Madini said...

IMA
--> utk ktk, definitely mek akan polah. tungguuuu. hehehe :D

siti said...

sis..untuk sye xde?hahahah...mcm ne nk wat?kasi tutorial sket

ikafantasi said...

ish kreatif nye zie..hari tu ika download photoshop, then tunggu seharian punya lama then nak balik kampung, cancel download terus...menangis b'lagu2 terus..

Ardini Humaira said...

comel hasil kerja ko yunk... aku sjak last month lemau nak update blog. ape lagi nak edit gaambo bagai. siesly aku xdapat tgk laptop lama2. huuu tu x bw