Tahniah Buat Adik Dillah... She's Pregnant Too :)


Alhamdulillah uols... adik my husband dah pun preggy jugak. FYI, adik dillah ni pun berkahwin on 11.11.11 jugak taw. Sama² dgn zie. Persanding kat belah dillah dulu, serentak dgn persandingan dia jugak.

..kiranya ada 2 pasangan pengantin kat 1 pelamin :)





Haaa...inilah gambar persandingan weols kat umah dorg (umah belah suami) on 12.11.11 pd hari sabtu last year. syukur ALHAMDULILLAH...both of us di berikan oleh ALLAH SWT "rezeki" awal. Zie beberapa minggu after kahwin, terus pregnant...hehe.

..adik dillah (Siti Aisyah) ni plak, have to wait 3 bulan lebih utk preggy. Means anak zie nnti akan tua 3 bulan je dari anak dia...hehe. Kalau zie di jangka bersalin pd 5.9.2012 ni, dia plak di jangka bersalin dlm bulan 12 :)

Means...seumur dan setahun Naga lerr anak weols ^_- hiksss. Congrats ye buat Siti Aisyah dan Areef :)











Blog Pilihan Entry Ini :)
:::::: ::::::
NOR NADIAH BLOG
-- Click SINI utk
view her blog :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright©

5 comments:

Bunny Nur Riena said...

congratz kat korang berdua... hhehehe.. meriah la raya akan datang dengan kerenah sikecil tu.. hehehehehe... :)

YaYaNsMuM said...

congrats!adik Dillah sebijik muka mcm Dillah...(^_^)

Izan Ishak said...

tahniah buat adik dillah... bestnya dua beradik bakal dpt bby thn yg sama...

CHU MAJORFLAVA said...

congratz to both of u!!nerimak 2 cucu la family dillah tahun tok.

AmirFX said...

Tahniah untuk adik dillah..