Tempahan Watermark Is Now CLOSED :)


**Announcement on 11/7/2012 -- Tempahan DI TUTUP**



Terharu zie bila mendapat bykkk sambutan. Ramai yg menempah, sgt-sgt tak sangka taw :) Zie charge sama je dgn other designer charges, which is RM5. But zie nyer special sikit, RM5 utk 2 watermarks.

...1 watermark yg penuh dgn graphic/gamba, 1 lg just a simple wording watermark :)

Tempah Watermark:
Email: princessredbloodsnow@gmail.com
Email Subject: Tempahan Watermark
Design Fee: RM5 for 2 watermarks

Sila nyatakan:
- warna tema
- URL Blog/FB page
- If bergambar, sertakan gambar


** Pertukaran/amendment hanya akan di buat 2x sahaja
** Bayar ASAP selepas design siap (bank-in/bank transfer)

Sgt happy bila hobi/minat yg paling di gilai memulangkan hasil :) Pape pun, thanks pada yg sudah menempah ^_^ Korg lah pembakar semangat dan idea-idea zie +__+ Oh ye, hanya buat watermark je ek uols.

...Header/banner belum open lg. Insya'ALLAH coming soon :)



** Utk lihat watermark customers Zie,
Feel free utk click -- SINI :)




Customer Feedback Entry
**Pls Click Names to read the entry**
1) Eva Romina
2) Stilla RoyAzrie
3) Miss Bean
4) Monica's Story
5) Salmia Saidin
6) Misz Mieza #1
7) ZH-Ena
8) Riri Fatieha
9) Misz Mieza #2
10) Misz Mieza #3
11) Kasih
12) Asue Iskandar
13) Izyanty Collection
14) Mizz Coki
15) Zack a.k.a Utara Mai






Redbloodsnow Copyright©

22 comments:

Alfred Tezar said...

halo..........numpang duduk dan berkunjung............
http://vektor-teknik.blogspot.com/

Cik Purple Pinkypuff said...

dah lama x dtg sini.. wah kak zie buat watermark la.. cantek! jeles cp tgk taw.. ;) heee.. nti law ade mber2 nak watermark, cp suh gi order tmpt kak zie la.. :)

CikPuan Azizah said...

dah tengok dah..cantik la sis! gudluck bisness :))

Ima Salsuzaima said...

jom ramai2 tempah watermark ngan kak zie.. cantik tau.. :)

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

Wahhh...tu diaaa...gud luck Zie!:)

[sutera kasih] said...

good luck kak in your design :)

My Life's Journey said...

wahhhhhhhhhhhhhhhhhh pandainya dia ..chayok2!!! kitak tok nang berjiwa bisness la yunk

Bunny Nur Riena said...

wah semakin kreatif dan semakin berjaya yer Zie... Good luck for your business k.. heheheh.. :)

Adam Malaysian Idol said...

wow ... yo nyeh ..

zie, kamek mok nempah watermark juak ...

.rENEx. said...

nak tungguh tempahan untuk header :)

Dwen Rasid said...

email saya maklumat bayaran

dwenrasid[@]gmail.com

+Sha+ said...

bestnye bile tgk hasil kreativiti zie.. kasih pun nak jugak la.. bersedia sebelum terkena bak kata misz mieza.. kasih tau pasal watermark nie pun melalui misz mieza... kasih dah email untuk order...

hahafyza said...

alahaii tangan kreatif sis ;) bagus2 hewheww :D nh yang nak order nh . tunngu kite order nanti yee :D

+kasih+ said...

Time kasih Zie...

http://kasihkuamani.blogspot.com/2012/04/watermark-baru.html

YouILove said...

Gambo nak dapatkan kat mana cik zie? Semua copy right. Nanti kena ban plak blog ana. tolong ye cik zie. Folo me sekali ye.

Zie Madini said...

YOULLOVE
--> gamba awak leh bagi sendiri. but if gambar yg terdapat dlm tenet, sila ambil yg dlm vector or feebies :)

+kasih+ said...

hoho... nama kasih no11.. mekasih coz ade link sekali...

Chubby Hanna said...

salam, open lagi ke untuk tempahan??

Zie Madini said...

CHUBBY
--> wslm. a'ah msh open. just emailkan je details utk watermark awak tu ea

tp ikut turn la. so far stil ada 8 tempahan yg perlu di siapkan :)

Roz said...

assalam...masih buka utk tempahan ke?

Zie Madini said...

ROZ
-- buat masa ni still closed wak. coz kena siapkan tempahan lama yg still belum done utk di siapkan.

Roz said...

Alaaa....sgt kecewa...xpela..nnt kalau zie open nnt bgtau yer..nk tempah...thanks