Terpaksa Buang Bila Dah TOTALLY Tak Dpt Repair :(




Sayang giler sey zie dgn padini spec ni uols. Pemberian husband zie ni. W/pun harga dia below RM100...tp still syg taw. Lg pun spec ni sesuai dgn bentuk muka zie. Dah try repair tang yg patah n cerminy yg retak...

...tp still tak leh. sudahnya campak ke tong sampah je la jwpnya :( Husband janji akan belikan yg baru camtu lagi, Happy :) Tak sabor nak stylo lg ketika drive :P blueksss









Blog Pilihan Entry Ini :)
:::::: ::::::
LADIES FASHION
-- Click SINI utk
membeli dress, blouse, hot pants
etc yg sgt lawa dgn harga yg MURAH! :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright?

16 comments:

Natascha said...

ala..sayangnyee...nape k.zie tak simpan je wat kenangan n collection.. At least, dapat tunjok kt anak cucu nanti..hihi

My Life's Journey said...

cayangnya yunk .. simpan jak buat kenangan .. cian nya lak nagis cermin mata ya lak ..kmk kan penuh dengan imaginasi hihi

Zie Madini said...

NATACHA
--> eh! a'ah kannnnn. syg giler kan nk buang. pemberian suami maa, kan. w/pun dia suroh buang. hehehe.

betul cakap cha. nasib baik sampah belum di buang di dlm tong sampah beso.

terus akak pi kutip balik. hehe. thanks for ingatkan, cha. mwah!

Zie Madini said...

MY LIFE JOURNEY
-- Ya lah tek umi. mek baruuuu terpikir bila baca komen natacha n ktk tok.

ya mek alu ngutip gik. hehe. nasib baik lom di buat dlm tong sampah besar sampah ya tek. hehehe :D

sentimental value kan, dear

Mizz Coki said...

zie tingat mek ngan laki mek mpun shades. nya meli Armani sik sampei sbulan dah patah. so sementara tunggu gaji mek duak meli yang murah gila... yang rega RM18 ok? tahan sampey today kooo.

Asyraf Azizan said...

shopping baru la.hehe

Misz Mieza said...

Kutip balik tuu.. Heks! =)

Zie Madini said...

MISZ MIEZA
-- tu ler pasal. hehehe. baca apa yg dorg kata tu. terus timbul balik rs sygggg kat spec tu. tu yg sanggup geledah tong sampah lg..haha

luckily semua sampah kertas :P

Bunny Nur Riena said...

jngan buang.. buat kenangan.. sayang tu Mr. Husband yang bagi... :)

mas saari said...

akak pun ada satu spek yang husband belikan dah patah, guess punya! tapi sayang nak buang, so simpan jelah...heheheee

SyUhAdA said...

xpe kak zie..nntu hb kak zie bli bru..jgn sdey2 k..

Natascha said...

hihi...seb bek sempat...... simpan elok2 eh..nnti dillah beli baru tu lain cerita..yg dah beli nie msety ade knangan tesendiri kan..beharge tu....

sumaiyah mokhtar said...

heeeee tkpe nti tak lama dapat la tu yang baru :)

Isteri kepada Suami said...

assalamualaikum..

la zie..patutnya evn xblh guna, blh je kalo zie nk simpan utk kenangan..syg tuh..blh bwt spec b4 kawin n yg baru spec leps kawin..hehe

regards,
Unsmiley

zh-ena said...

naper tak simpan sbg kenangan dr hubby

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

sentimental value...:) takpelah Zie...ada rezeki nanti Mr Dillah belikan yang lagi cantik...:)