Utusan Raja Sehari :)



Pssttt...kalau on Thursday lps, anak boss menamatkan zaman bujangnya. On Ahad plak, office assistant weols plak yg menamatkan zaman bujang dia. Welcome aboard, guys! Selamat datang ke alam rumahtangga...hehe :)





Rerama tu aku gerammmmmmmm tgk. Comel nah. Pasni nih cabut ah buat simpan. HAHAHA :P





Actually, dh lepas dh tarikh wedding tu. Tp zie n dillah tak dpt attend. So smlm biasa Ramzi masuk opis after cuti kawen, zie bagi dia belated wedding gift je and say sorry couldn't make it :(

Psstt...ramzi pun tak dtg ke wedding zie dulu. Wahhh, berbalas ke??? haha...takde lah. Mmg zie tak dpt nk attend, coz dillah nak balik Sri Aman pd hari tu. Sebelah pagi ke visit mak mentua zie maa.

Thats the reason why couldn't make it ^_-









Blog Pilihan Entry Ini :)
::::::::::::
BBQ @ ZOO
-- Click SINI utk
Siapa yg berminat utk berBBQ di Zoo.
Disamping itu ada live performance
dan byk lagi acara :) Click banner for
more info ek :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright©

8 comments:

Bunny Nur Riena said...

Selamat pengantin baru buat Ramzi.. :) welcome to the club (Alam rumah tangga)..

Bunny Nur Riena said...

Selamat pengantin baru buat Ramzi.. :) welcome to the club (Alam rumah tangga)..

My Life's Journey said...

selamat pengantin baru buat ramzi ..umi tak kenai sapo tu .. cpa yunk ..kitak da reason ya ..mesti nya memahami ..

alinac lover said...

cantik kad dia kan

mas saari said...

cantik kad kawin dia..

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

Cntik card.skrg ni cantik2 design card,pastu tkdelh mahal sgt.time ym dolu2,ayooo!mahal tuh!sudahnyer, kubuat card sendiri.huhu

zh-ena said...

tanda ingatan pun jd la tu

Misz Mieza said...

Wah! Meriah sungguh skang kan? Ingat kan musim retis jer nak nikah kawen.. Heheheheh.,