Weekend Ni Ada PROJECT Dgn Chu!



**Me and Chu Majorflava**




Aritu, chu invite zie utk join project dia n her geng (probably ada Schichi dan Eva Romina sekali). Kata chu project cam main conteng-conteng muka..hehe. Bermake-up ler maksudnya ko noks...hikss. Pastu akan buat berphotoshoot.

...Zie yg hantu makeup dan camwhoring, for sure lah NAKKKKK!!! Tp tak kena mintak izin dgn my husband dulu baru leh buat keputusan ^_- Izin dari suami tu penting buat zie ye uols. Tak akan berani keluar rumah sekiranya suami tak izinkan.

Pssttt...dillah izinkan kooo uols. YAYYYYY!!! Super happy! Can't wait for this sunday yg indah...hikss ^_^











Blog Pilihan Entry Ini :)
:::::: ::::::
NOR NADIAH BLOG
-- Click SINI utk
view her blog :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright?

9 comments:

AD J said...

Assalamualaikum..

bestnyeeee! atleast blh hiburkan hati bile dillah xbalik kan..

regards,
unsmiley

My Life's Journey said...

wahhhhh seronok ya .. pat main conteng2 muka ..jgn lupak post entri a :)

Bunny Nur Riena said...

wah best2 nya... dapat conteng2 muka... hukhukhuk... :)

Yoga Adikara said...

Wuih share yang bagus,kunjungi juga and ditunggu comment-nya Webit Archive. Terima Kasih....

SyUhAdA said...

x sbr nak tgk kak zie berPS..

CHU MAJORFLAVA said...

lamak sik nga gbr ya...mudahan hari x hujan.

mas saari said...

akak pun dah lama tak photoshoot kat luar..

zh-ena said...

nnti jgn lupa story

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

wahhh...klu YM pun nakkk!ekekeke. patutlah sunyi je belog weekend nih...:)