3 Janji... I'm Loving it



Best seyyyy drama ni uolsss. Zie really enjoyed watching it. Mmg jiwa zie nih tgk drama or movie yg jiwa-jiwa cam gnie. Leh sambil tgk sambil nangis. Hehehehe. Time Khursyi meninggal dlm episode lepas...

...nangis kooo aku tgk si liyana tu kesedihan. Arghhh!!! best der drama ni. Tp tak dpt nk follow up episode by episode :( Zie busy arr uols. Tgk kat youtube je la :D hehe.








Blog Pilihan Entry Ini
:::::::::::::::::::
Blog Ieyra
-- Click SINI to view
her blog :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::





Redbloodsnow Copyright©

13 comments:

RaMa-RaMa Fareeza said...

kmk belum pernah ekot cerita tok since vanilla coklat dah aben ;)

Misz Mieza said...

Best ke? MM tak pernah tengok lagi.. Nak kene terjah guatv ah cani.. Heheheh.,

Cik Rose Cute said...

suka jugak cerita nie bestkan...lama tak singgah nie...blog zie lambat loading kalau tenet slow hihihi

Riena Haiqal said...

ye. best sangat2 ceta ni tau.. dulu suka ceta vanila coklat..

ZYASH said...

zy pun minat gak cerita dia...tapi kadang2 tak berkesempatan nak ngk la...

My Life's Journey said...

Best ka yunk? kmk c tau ..tapi kmk nang minat tga liyana ya ..cute n makin kacak :)

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

Ym pun donload jee zie.tk sempat nk follow2.

Myra Jay said...

Myra termiss last episode, nanti nak layan kat tonton lah :)

mas saari said...

suka gak! tapi selalu lupa nak tengok..

[sutera kasih] said...

kmk pun rugi sik dpt ekot drama tok episod stiap mggu..pksa tgk d utube la hehe

ikafantasi said...

tengok kat tonton pon ok..ika tgk semua citer yg tlepas kat ctu

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt..

A'aa sofia pun tgk citer nih..tapi, seriously tak sangka ada part yang sebijik betul2 jadi pd kehidupan sofia..

selama ni bile tgk drama untk enjoy2 je,tp xsangka hidup sndr dh jd mcm drama bile tgk cite nih..

terutama tang kursyi meninggal tuh..mcm suami sofia meninggal..sofia ngan suami pun kenal dari sekolah..berjurai2 air mata setiap kali tgk episod citer nih..

regards,
Unsmiley

Nor Nadiah said...

suker tengok cita ni jugak..:)

tp sokmo terleps starting...sebab smpai umah lambat sokmo..:D