Akhirnyaaaa!!! Merasa Jugak Popia Basah



Thanks a lot buat my future sis-in-law, Chu Majorflava, for this 2 pieces popia basah. It meant a lot to me as for zie skrg ni mmg tgh mengidam giler dgn popiah basah. Kebetulan kakak ipar dia buat popia basah...

...ingat gak Chu dgn zie yg tgh ngidam ni. Hehe. Tu yg dia tapaw 2 pcs utk zie. Happy + terharu kooo zie dpt mkn. Pssstt...nak buat sendiri, zie mls sey. Tgk resepi, cam byk giler steps. HAHA

Sooner or later, zie akan rajinkan diri gak try masak sendiri popia basah ni.








Blog Pilihan Entry Ini :)
:::::: ::::::
IMA COLLECTION
-- Click SINI utk
membeli barangan kesihatan,
contact lenses dan byk lagi.
Contact lens dia super murah
taw :) Check it out ya ^_-

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::





Redbloodsnow Copyright©

11 comments:

CHU MAJORFLAVA said...

hehe..sangkut geruk mek ngan ktk dear zie..np small matter.

mie said...

ok latu,
kat sini suasah nak cari yang ada pu 2 RM2
hehehehe

msredcheesecake said...

Time pegnen kalau terasa nak makan sesuatu mmg susah nak tahan....

My Life's Journey said...

wahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh baiknya chu tok ..bakal kakak ipar ktk yunk .. piwettttttttttt ..

ZYASH said...

nyum2x....ceronoknyer baby dapat mamam popia bacah aunty chu kasi...hehehehe

Riena Haiqal said...

baiknya bakal sis-in-law (Chu) yer... ingat gak dia dengan Zie yang tengah mengidam ni kan.. Akhirnya dapat gak Zie makan popia basah ni kan.. Syukur Alhamdulillah

[sutera kasih] said...

best ehh ada adik ipar tolong polah hehe

Isteri kepada Suami said...

assalamualaikum wbt..

ohh popia nih..kalo sofia popia basah tuh popia yg penuh ngan smbal kat luar die..nyumm..sedap sedap..

regards,
Unsmiley

Myra Jay said...

Kalau kat Penang ni popia basah kuah cabai taruk atas..
Lagi syooorrrga :)

annapeje said...

ala zie senang jew nk buat hehehe pakse hubby zie buat ahahaha nanti try google resepi :D

Wahidah said...

alhamdulillah...nasib baik dpt gk zie rs kan..kalo tk craving tu zie...siap pesan kt wai lg hari tu...sorry tau jauh sgt la dear..:P