Another More Gambar Photoshoot Time Shasta Femelle Gathering Aritu :)



Sambungan dari entries (click to view):-
1) Kuching Bloggers Photoshoot & Tea Time
2) "Panaskan Enjin" Dulu di Satay Ceko Cafe@ Plaza Astana
3) Photos Hasil Dari Photoshoot by Chu Majorflava
4) The Making Of Kuching Bloggers Photoshoot and Tea Time






Hehe...me and Eva jd model camera lomo :P Hehe... menjadi tak? :P ceaaaa









Hehe...zie nampak kejung je dlm tu. Nampak nah tak brapa biasa depan photographer w/pun yg shoot tu sorg perempuan and she's my future sis-in-law..hehe





Inilah dia perempuan yg bertanggungjawap dlm taking all those photos. Chu Majorflava nama glamer dia ^_- Kesemua photos tu originally tanpa di edit oleh Chu. Klau yg dah edit, perghh! mantap! hehe. Tp hanya selected photos je yg Chu edit.

...boleh tgk link kat atas tu utk yg sudah di edit ek. Oh ye, female kuching bloggers yg di asaskan oleh Chu, dh pun ada special group name taw.

Diberi nama Shasta Femelle. Later will talk about it ek. Group ni KHAS UTK PEREMPUAN (blogger kuching) sahaja ea. Tu yg zie dpt join. Kalau yg ada lelaki, kau ingat dillah nk bagi bini dia bercampur gaul dgn lelaki?? neyhii hoii :D










Blog Pilihan Entry Ini :)
:::::: ::::::
LADIES FASHION
-- Click SINI utk
membeli dress, blouse, hot pants
etc yg sgt lawa dgn harga yg MURAH! :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright?

12 comments:

L@dyKichiMachiko said...

superbbb and hot! leh joinkah? (^^,)

Misz Mieza said...

Aamboi.. Sakan ko jah.. HEHEHE.. ;)

zh-ena said...

dah lama tak jumpe member blogger

CHU MAJORFLAVA said...

yarabbi..ja sekal muk mek dcya..hehe..

Riena Haiqal said...

bestnya dapat buat photoshoot.. memang terbaikkk dan cantik la korang semua.. nasib baik tak duduk kuching, kalau tak saya pun nak join gak.. huhuhuhu... :(

I`mulan said...

sonok nyer bersantai...

Azizan Zolkipli said...

lagi tak sampai 2 minggu akan beroutstation di Kuching. yeayyyy !!

Ika Abdullah said...

chu kdk suster ngengsot pose gia. hehe. lariks!! :p

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

comey!and Zie nampak slim la, tak pasan preggy...:D

AmirFX said...

Eva juak nampak kiut kat sia.. Kimsalam kat Eva aaa.. hihi..

eVa said...

yerr apa pa gik amir ya hahahaha...

mek suka gamba chu ya eyhhh.. xsbr next outting kita. mek lom gik post hal group baru kita.. kaktok mek nak polah.

[sutera kasih] said...

kmk kagum ngn chu ya..nya super kreatif ohh..