Dira Abu Zahar MENAFIKAN Dia Pengacara Yg Memijak Muka Birthday Girl Itu


**sumber dari RotiKaya**



Sekarang ni, sdg hangat org dok memperkatakan ttg kes ini. Pity ler plak dgn that birthday girl tu. Kalau di pijak muka guna sneakers or flat shoes of slipper ke...takpe lah jugak. Tak brapa nak sakit.

...ni pijak guna heels. Adoiiii, azab tueeee uols. If terkena mata, tak ke buta budak tu. Agak² lah jugak if nak mengamuk, kan? Mana taknya admitted ke sepital budak tu. Pity seyy.





Yg jd mangsa tuduhan liar masyarakat plak adalah Dira Abu Zahar (pengacara Melodi). Hishh... tak baik taw uols buat andaian membabi buta tu. Drpd membuat spekulasi sendiri...baik tunggu je news ttg siapa pelaku nya kan.

“Saya tiada masa’lah untuk ke kelab hiburan seperti di’dakwa apatah lagi cetus pergaduhan yang tidak baik begitu. Itu bukan saya,” Dira Abu Zahar

Haaa...tu Dira dah buat penafian. Di harap takde yg buat tuduhan or spekulasi yg mengaibkan/menjatuhkan org lagi ea. Kesian Dira. Tak pepasal dia yg jd "kambing hitam" uols. Tak baik taw :)

...love Dira ^_-










Blog Pilihan Entry Ini :)
:::::: ::::::
SARI ANN NAJWA
-- Click SINI :)
Utk membeli kain sari utk di buat
baju kurung etc :) Dgn harga yg sgt
berbaloi dgn kualitinya ^_- Jom
Shopping!

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright?

10 comments:

mama maman aka yana said...

tak mungkin dira.. pendapat mama je nih tau.. hehehe.. still tertanya2 gak sapa la gerangan ganas smpi pijak2 org gitu.. tak jatuh meh pijak2 org nih..:)

SYANI said...

Kat forum pun banyak kata Dira tp Dira nafikan. Alih2 naik pulak nama Puteri Sarah.. Ye ke??

[sutera kasih] said...

pahalnya indh dtuduh..ooo tedah dira

My Life's Journey said...

Ummmm harap bukannya ..aduyai kenak la ganas gilak megamuk ya ui uiiiii

zh-ena said...

kena siasat betul2 sblm menuduh org

atty's said...

kawan kty pun ada citer pasal ni smlm..dia dr dunia hiburan jugak..
harap betul ler apa dira cakap tu ..

Nor Nadiah said...

suka dira sesangat..nak tang suara...au..admire ler..:)

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

sian dira......standard la, gossip klu tkde, tak sah.huhu

Riena Haiqal said...

Alahai sian pulak kat Dira sebab terkena tempias dan tuduhan macam ni tau.. tak bek ar tuduh2 dia membabi buta, selidik dulu ar.. tak semestinya hanya dia jer pengacara rancangan gosip.. masih ada lagi yang lain..

Cik Rose Cute said...

siapalah agaknya ya...