Esok Nak Terjah MPH Cari Buku Nama Dalam Islam


**Photo sumber Google**



Alolololo...comel nah buku ni. In pink yuuuuu...aharks! Esok nak bawa husband terjah MPH bookstore or mana² bookstore yg terdekat la. Nak belikan buku Nama di dalam islam arr uols. Actually...dah ada dah 1 nama in mind for baby boy and baby girl.

...Tp nak gak beli satu. Mana taw jumpa nama yg lg sedap dari the one that had been planned ^_- Hehe.




P/S:
Barangan baby, husband say
tggu kandung 8 months baru
start shopping. Buat masa ni,
kumpul duit byk² duit. Nnti
byk wooo fulus kena keluar dari
saving ^_^










Blog Pilihan Entry Ini :)
:::::: ::::::
Blog Ardini Humaira
-- Click SINI utk
view her blog :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright?

10 comments:

Riena Haiqal said...

betul betul betul.. comel nye buku..
dari sekarang ni kumpul duit dulu.. :)

[sutera kasih] said...

kelak share ahh apa nama pilihan ktk ngn laki ktk hehe


kak, samala..since kmk dah berdotkom, lgsg skda BE aiiiee taun tok..terok kali jak..sampe kmk tyak sidak nuffnang haha

Zie Madini said...

SUTERA KASIH
-- kenak ow cdak mun org berdot.com alu cdak cam lokek nk berik gik ow. mek dpt BE for other blogs mek. tp sikit. x semasyuk yg personal blog pun..hehe

xpa la. janji blog kta stylo jak asa bila berdot.com nk ow. hehe

Misz Mieza said...

Orang kata sangat teruja time bershoping brg2 baby.. Hikhik! Tumpang seronok.. ^_~

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

hehe...smoga berjumpa ngan nama yang paling bermakna buat zie & suami yer.
owh!yer, zie...Ym rasa 8 bulan is too late to buy barangan baby coz in some case, ada yang bersalin lebih awal which is 7 months.Plus, kalau dah 8 bulan tuh, ader yg semput sikit nak bershopping coz bwk pwot yang memboyot.hehe...
Ym dulu, start cari barangan bb masa preggy 6months++.

alinac lover said...

sgt excited kan zie :)

RahsiaSocialBookmarking.com said...

alhamdulillah. cari nama islam. sekarang ramai yang suka letak nama anak nama orang putih je.

p/s: Bakal menggegarkan dunia blogger pada 30 April 2012: RahsiaSocialBookmarking.com
Rahsia Jana RM45,000 dari laman komuniti!

Nor Nadiah said...

seharusnya mmg kena ada buku tu sbb nak tgok maksud nama yg tersirat..:)

Bloggers jom #Blogwalking dan join Segmen Miss Nadya :: Dapat Free Iklan 1 Bulan

http://www.nornadiah.com/2012/04/segmen-miss-nadya-dapat-free-iklan-1.html

Ciare Baha said...

Better start beli brg2 baby yg basic pada bulan ke7 :) Tp yg betul2 basic jela mcm utk keperluan hosp tu. Sbb baby kan da bole kuar start dr 7 bulan. Apepon kite doakan baby zie xmo ar kuar awal. Biar kuar tepat pada masanya nanti k baby :)

mrs. daydeck said...

boh nunggu 8 bulan zie. sik kongang kitak nak bejalan masa dah sarat. rasa kamek pun juak dolok bh. masa 6 bulan dah boleh kitak start bebeli.