Family Dinner on 1.4.2012 at Top Spot Seafood, Kuching



Perempuan dalam keluarga Madini...hehe :) Yg paling kiri tu, tak yah kenalkan lah. MUSTAHIL uols tak tahu. hehe. Yg tgh tu ibunda tersyg. dan yg paling kanan tu plak, kakakku yg rock (Kak Midah) :P

...on last sabtu belah malam, minie "open table" koooo uols. sempena 1st gaji di tempat baru katanya. Weols apa lg...rezeki jgn di tolak :P






Kak Midah and family :) Kecik je keluarga dia kan. Hanya di anggotai 3 ahli je. Untung arrr Qeera. Pewaris semua harta mak pak dia. ceaaa...hehe. Psstt...happy seyy zie tgk qeera dok selalu pakai baju body glove pink tu.

...why??? its because zie yg hadiahkan sempena hER 11th birthday tahun lepas. Terasa pemberian zie di hargai anak buah kooo noks ^_^ Ngeee






The bakal bisan! hehe. err...kan sana panggil bisan gak ke ek? coz kat sarawak panggil bisan taw. Yg sebelah emak zie tu adalah emak Chu ^_- Uols nak taw tak??? Boleh koooo Kak Midah panggil emak chu nenek??? Hahaha... bg pelempang kang :D

...tu yg zie say "Panggil MAKCIK lah. ada ka patut panggil nenek" haha. kak midah, kak midah **sambil geleng kepala**








Yg "kembang bulan" paling kiri tu, tak yah zie kenalkan ek. Sure tahu :P (pd yg tak tahu, tu lah Minie. abg su zie). Yg tgh tu plak, tunang dia... Chu Majorflava. dan yg dok khusyuk tenung handphone tu plak...

...Anak buah chu merangkap adik Chu, Oon nama dia. Tgh tgk video music K-Pop ler tuh. Hehe.
Biasa lah uols, budak². Die-hard-fan K-Pop katakan :P


Ok now masanya utk uols telan lior tgk makanan yg weols order ek ^_-











Kangkung belacan :) Actually weols order Midin Belacan. Tp leh plak midin belacan dah hbis :( Tu yg pi tukar dgn kangkong belacan





Yg ni, Sotong masak kicap. Sodap wooo. sotong dia terasa manis. Masih fresh agaknya. Ailike!






Lemon Chicken. Yg nih pun nangis taw. Byk zie ambik yg ini.






Ini pulak Ikan Terubuk steamed. sedap memang sedap. Tp azab wooo nk makan. Kena hati². Coz u know ai know ler uols. manyak tulang wooooo. Yg ini special requested by emak chu :)






dan last sekali...menu yg MUST have setiap kali ke Top Spot seafood --- Butter Prawn :) Butter prawn kat ABC gerai ni mmg sgtttt lah terbaik wok! Love the taste of its butter +__+






Eh...ni sapa ek??? Tak kenal! Hahahaha. Pssttt...kenyang woooo anak zie dlm perut malam tu. Macam² yg dia rasa di dlm sana. Hehe. To abg su a.k.a Minie mouse, tenkiu banget lanja weols makan kat top spot.

semoga ko semakin murah rezeki n "kantau" always masok ribu². Dpt gak weols kena tempiasnya...hehehe :P Love ya!










Blog Pilihan Entry Ini :)
:::::: ::::::
IMA COLLECTION
-- Click SINI utk
membeli barangan kesihatan,
contact lenses dan byk lagi.
Contact lens dia super murah
taw :) Check it out ya ^_-

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::





Redbloodsnow Copyright©

12 comments:

shark said...

waa.
nampk cambest jer masakan disana..
sotong masak kicap pn ada yerk..

atty's said...

sedapnya semua food..buat peyut kty lapau tau..
kelakarlak kak midah panggil mak chu nenek..takde ler tua sgt unty tu..huhuhuhuhu

Ardini Humaira said...

seronoknya yunk makan2 dengan family.. aku dah lama tak dapat jumpa family.. sobss

Riena said...

bluuurrrpp. tengok gambar pun dah kenyang... sedap² semuanya yer... kekenyangan baby Zie ye kat dalam tu.. banyak sangt mak dia makan..

Misz Mieza said...

Pergh! Makan besar makan besar.. Syorganya makan! Meleleh air liur den.. Heheheheh.., ;)

CHU MAJORFLAVA said...

wow!!nyamannya...tapi weng2 palak pening nga org lalu lalang

[sutera kasih] said...

kmk ada juak mkn ctok,not bad..nyaman hehe

Farah Shamsudin said...

makan besar.. best2..
dear, u look gojes.. bertambah seri sejak preggy ni..:)

nUR_rOsALiNdA said...

Ko memang kejam dik post gambar2 makanan di sini..TErtelan2 air liur akak ko nih~

nanakimie said...

1st time dgr butter prawn tu,sedap ye sis?harus cuba neh,hee..tp nth bila dpt p sana..huhu...

untungla bby mlm tu kan,knyg dia ^-^

mas saari said...

waaaa..memang meleleh air liur tengok makanan tu! hehehee

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt..

syokk kan bile dpt family kumpul ramai2..nak2 bile smua dh besar..duk lain2..skali bkumpul, mmg bahagia..hehe

regards,
Unsmiley