Felt The Movement Sudah ^_-


**Photo sumber dari Google**



Awal nak ckp ek, yg zie rs BUKAN TENDANGAN ea. Sesaja je letak pic baby menendang tu..hehe. Yg zie rasakan tadi pagi adalah my baby nyer movement. Time tu zie tgh baring telentang sambil tapak tgn zie letakkan kat perut (baby bum area)...

...tetiba terasa something menolak pelahan. Terkejut dan terus teruja zie taw. semlm ni just rasa my baby movement dlm perut je. but now, i can felt it di luar using my hand.

Eeee...best taw uols. dtg sudah angau zie dgn my baby...haha. Bila dillah balik nnti, zie nk suroh dillah plak lah rasa pergerakkan bby dia dlm sana :) Tu baru rasa movement dia, dah teruja.

Belum lg rasa tendangan dia kan uols. Hehe. Hepi seyyy jd mommy-to-be ni.













Blog Pilihan Entry Ini :)
:::::: ::::::
SARI ANN NAJWA
-- Click SINI :)
Utk membeli kain sari utk di buat
baju kurung etc :) Dgn harga yg sgt
berbaloi dgn kualitinya ^_- Jom
Shopping!

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright?

11 comments:

My Life's Journey said...

Bestnyaaaaaaaaaaaaaaaa ..seronoknya ada baby :) ... c sabar mau tangga baby kitak yunk

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

Mmg best, zie. Smpi satu masa, zie kne calculate movemnt dier utk makesure dier ok.

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt..

Ya Allah..seronoknya..sofia xdpt nk byg mcm mana seronoknya perasaan zie time dpt rs movement baby tuh..

regards,
Unsmiley

mas saari said...

itulah saat yang paling indah!

salmia saidin said...

yeyy... best best! :)

Farah Shamsudin said...

enjoy the moment dearr..

shahrul said...

jaga kesihatan,kak.. ;)

mynameismy said...

beshnye...:)

My baru lagi... tak sbr nak tggu baby dlm perut besar...:)

Riena Haiqal said...

saat dapat merasakan pergerakan bayi dalam perut kita la saat yang paling bahagia buat mommy-to-be... kadang2 terasa nak nangis saja..

Cik Rose Cute said...

hihihi memang seronok..apalagi kalau dillah pegang mesti kelakar..

Nor Nadiah said...

bestnyer..:)

semoga baby sihat taw..Amin..