Hadiah Buat Suami (Sempena Hari Polis Yg lepas)



Ingat lg tak dgn status Zie di FB yg ini on 28th of March yg lepas??? Hehe...if tak ingat, well, its actually regarding this entry -- Hari Polis Is Coming Soon... Nak Bagi Apa Ek Kat Husband??? (click to view)

...Zie dh ada idea nk belikan apa utk Dillah :) Hehe.






Tadaa!!! Wanna buy him a belt ^_^ FYI, tali pinggang tu bagi zie bermaksud "pengikat" kasih syg weols. Ceaa....jiwang der! hahahaha. Mulanya niat nak buat a suprise gift kat husband taw.

...tp bila zie tgk ada 2 design yg lawa, terus hati cam belah-belah nk pilih yg mana. Sudahnya zie MMS kan kat husband pics belt tu n suroh dia pilih sendiri. Lg senang kerja...hehe.






Purchase sudah! hehe. Happy je dillah dgr zie belikan dia a new belt taw. Mula-mula dia ingatkan zie nk belikan sempena his birthday on this coming 9th or April ni. Tp zie ckp...bukan sempenan hari jadi dia.

...so zie gtaw ler sempena celebrating Hari Polis on 25th of March yg lepas. Terus dia terasa his job di hargai isteri...hehe :P






Belt inilah yg menjadi pilihan Dillah. Nasib baikkkk ler zie suroh dia sendiri yg pilih which one yg dia suka. Coz if zie sendiri yg pilih, for sure zie akan ambil yg lg satu...hehehehe.





Harus letak dlm paper bag :P Since dia menyukai warna biru, so tak nak ler guna kuasa veto merah ^_^ Simpan dulu this gift, nnti dia balik hujung bulan ni baru bagi :) Hepi bila dpt bahagiakan hati suami taw uols...hehe.


Ermm...Untuk hadiah hari jadi dia yg ke-27 plak, Zie akan get him something from Levi's lg. But this akan bagi dia seluar jeans. Yg ini...kena dia sendiri yg ada utk pilih.

Tak sabar nk jumpa my husband. Tak sabar gak nk celebratekan his 27th birthday ^_^ Love him so much. Such a blessed being his wife and a mother to his child ^_-










Blog Pilihan Entry Ini :)
::::::::::::
Blog WAWA
-- Click SINI utk
view her blog :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::





Redbloodsnow Copyright©

14 comments:

Riena said...

isteri yang solehah dan sungguh2 baik la Zie.. Bila baca entry2 Zie selalu bahagiakan suami ni, saya jadi insaf dan banyak sangat kekurangan saya buat suami.. Semoga Zie bahagia selalu..

My Life's Journey said...

Mesti terharu suami dear dapat hadiah tok ...kitak tok yunk .,.nang sweet la ..suka kmk ..muahhh

(^-^) ieYoe (^-^) said...

waa....bestnyer husband zie..

husband kite demand..nak iphone untuk beday die nanti...tapi kite takde dana lagi..dana sumer kumpul untuk baby..

terus je merajuk..hehe..

Lulu Caldina said...

tapi yang lagi satu tu memang lawa..

Izan Ishak said...

baguslah zie ni... belikan hadiah sempena hari polis lagi tu. kalau izan pun tak tau nak pilih hadiah buat suami. mesti suruh dia sendiri yg pilih...

kholis blog said...

wah asik nih suaminya dapet hadiah.

mas saari said...

zie ni memang isteri penyayang! setiap kali ada apa nak celebrate mesti beli hadiah...

Myra Jay said...

Mesti happy u'r husband dapat gift :)

CHU MAJORFLAVA said...

hehe...yah!!minie pun minat levi's.UNTUNG dillah dapat bini yang sentiasa appreciatenya & sentiasa berik present..

Zie Madini said...

CHU
-->> hehe. sama lah cdak duak ipar ya. minat yg sama..hiks. psstt,...mek pun untung juak dpt dillah as a husband.

coz nya pun sentiasa beberik ke suprise gift juak mun nya da duit lebih :P

zh-ena said...

cantik gak yg belt warna silver tu

[sutera kasih] said...

sweetnya ktk tok kak :)

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

bila kita saling memberi,
mengingati...insyaallah...kita akan bahagia selalu kan?:)

Ardini Humaira said...

aku lak menunggu hari guru... since aku pun dah jadi guru.. aku rasa hubby aku pun tengah pk hadiah hari guru gak untuk aku sempena tahun pertama aku jadi guru hahaha