Happy 27th Birthday Buat Suami Tercinta :)



Hari ini, genaplah sudah my husband berusia 27 tahun ^_^ dah semakin tua dah my husband weh..hehe. Tp zie lg tua :P bluekss..hehe. (Tua setahun dari dillah jer actually..lalala)

Pd husband tercinta, semoga pjg umur dan di murahkan rezeki. Semoga perkahwinan kita kekal utk selamanya. Amin. Psstt...tak sabar nk hadiahkan dillah anak yg di kandung ni taw. hehehehe :P

For sure ianya akan menjadi hadiah yg terindah buat dillah nnti, kan uols? ^_-










Blog Pilihan Entry Ini :)
:::::: ::::::
THE SHOPPAHOLIC SHOP
-- Click SINI :)
Tempat menjual perfumes, jam,
baju etc dgn harga yg sgt
affordable :) Jom shopping!

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright?

16 comments:

Masz Sidek said...

happy birthday Dillah...
Semoga jodoh ktk ngan kak zie kekal utk selamanya dunia akhirat.. :)

^nanie^ said...

yank,happy for u..lame x ngomen kt cni..memblog da kelaut!hehe..anyway take care of ur self n bby!neway,bile due yang?

Riena Haiqal said...

Happy Birthday buat your Husband.. semoga panjang umur, murah rezeki dan sihat2 selalu.. Semoga perkahwinan korang bahagia dan dirahmati sehingga akhir hayat.Amin Ya rabbal Alamin... :)
Anak la hadiah yang paling bermakna dan istimewa buat suami isteri... :)

ZYASH said...

itu sudah tentu kak zie oii... hadiah paling vermakna..

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt..

Happy birthday! may god bless u..

ya la zie..mmg hadiah baby adalah hadiah yg amat bharga..

smoga Allah mengurniakan kebahagiaan dan kegembiraan dalam keluarga zie selamanya.. ^_^

regards,
Unsmiley

azzey said...

happy besday jg dari saya ye..:)

Bui Junaidi said...

SELAMAT HARI LAHIR NGAN HUBBY KTK..SEMOGA KTK 2 BERBAHAGIA SELALU HENDAKNYA..AMIN

Myra Jay said...

Happy besday buat Dillah..
Moga panjang umur dan dimurahkan rezeki..

Anak adalah anugerah terindah buat pasangan suami isteri..:)

cik chinta said...

vumils kamo berdua tau..jeles

Atien Dyana said...

sis, my special also younger than me.. im older 1 year.. he said his family ok aje but im still worry.. skeptikal org melayu, pompuan kena muda or sebaya dari laki.. hmmm

fatin amalina husna said...

insyaALLAH..jaga diri ye kak zie..

epy bufday jugak to abg dillah..^^

Misz Mieza said...

A VERRY HAPPY BIRTHDAY FOR YOUR HUSBAND DEAR!!! WISH BOTH OF YOU A GREAT2 LIFE EVER AFTER..! ^__^

Abeja said...

hepy besday dillah..
smg bahagia selamanya bersama isteri tercinta

AmirFX said...

Selamat Hari Lahir untuk Dilah.. Semoga panjang umur dan dimurahkan rezki sepanjang tahun...

Nor Nadiah said...

semoga murah rezeki sis with hubby..:)

Amin..:)

Wahidah said...

happy belated bufday dillah...moga dillah jd suami yg soleh n bakal ayah yg mithali..amin...:)