Hear Supa-Hiro Sing, Guess And Win MONEY!!


**Click photo for more info**



Siapa pendengar tegar Hitz.FM, rasanya for sure uols well-aware of this Supa-Hiro segmen kan??? Pd yg tak tahu plak, its ur time utk beralih mendgr Hitz.FM. Why??? Coz, by doing that...uols dpt join this segmen and win ur share of RM60K, babe!






**Click photo for more info**



Cara-caranya seperti yg tertera di dlm gambar di atas ek uols. Uols hanya perlu tunggu cue to call dan be the 1st caller through. Lepas tu adalah si Supa-Hiro ni akan menyanyikan lagu sesumbang-sumbangnya. Hehehe :P

...lepas tu uols gi ler guess lagu apa yg dia nyanyi serta penyanyinya sekali. Camtu je, uols. Senang-senang dah leh dpt ur share of RM60K tu. Menarik bukan??? So, pe tunggu lg lah kan.









CLICK SINI Utk
Maklumat Selanjutnya.
Good Luck uols













Redbloodsnow Copyright©

4 comments:

fatin amalina husna said...

layan hotfm je..hak3..

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

berbaloi kalo dgr sore sumbang tapi dpt RM60K..ekeke

Neeza.Areef said...

akak pon dengar tp x sempat la nk kol2 bagai

Riena Haiqal said...

wah.. yang ni sangat2 best.. kita dengar suara sumbang dorang nyanyi jer kita boleh dapat RM60k.. wah best best best.. tukar siaran la lepas ni.. hot fm henti jap.. tukar ke hitz fm.. hikhikhik