I Am A Member of Le Shasta Femelle ^_^




Weehooo...group Le Shasta Femelle ni KHAS utk Kuching Female Bloggers ek uols. Chu merupakan co-founder and designer utk group ini :) Zie lak...dgn tak malunya lantik diri sendiri jd SECRETARY weh...miahahaha. Mcm lah nnti aktif sgt woi..hahahaha. Tak kira! nak gak hado pangkat dlm tu...wakakaka :P

...group ni buat aktiviti yg sgttt keperempuanan taw. Thats y ONLY FEMALE bloggers je yg allow utk join. Our first aktiviti dulu adalah -- Photoshoot & Tea Time (click to view). Coming soon ni plak...akan buat aktiviti ini










**Click to enlarge**


...kali ni plak, akan buat aktiviti "The Street Bazaar". Siapa yg ada perniagaan nk di jual, leh ler sewa tapak. Rental fee hanya RM70 sahaja :) For more info, boleh aja uols straight away contact -- Chu :)

Papa pun, to female kuching bloggers....meh join this group yuk!









CLICK SINI Utk
View Le Shasta Femelle Blog










Blog Pilihan Entry Ini :)
:::::: ::::::
SARI ANN NAJWA
-- Click SINI :)
Utk membeli kain sari utk di buat
baju kurung etc :) Dgn harga yg sgt
berbaloi dgn kualitinya ^_- Jom
Shopping!

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright?

10 comments:

SyUhAdA said...

wow..kak zie jd S/U tu..hihi

asha said...

best eh..:)

♛ Dea Arematt ♛ said...

mk join mk join..;p

CHU MAJORFLAVA said...

hehe...weewiiit!!sik sabar ew

Nor Nadiah said...

ala...pahang jauh sgt dari kuching.. T_T

My Life's Journey said...

wahhhh best2 ..kmk dah jd follower ..tapi nak gekot aktiviti mcm tok sure c dapat huhu

Riena Haiqal said...

alahai bestnya ada group utk kuching blogger..bila la agaknya labuan nak buat macam tu juga yer.. ish jelesnya.. leh join tak?

zh-ena said...

wah dasyatnya..tapi tak blh nak join duk jauh pun eheh

[sutera kasih] said...

kmk boleh join? heee

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

uishhh...kan best kalo kat sini pun adoo...huhuhu...*jeles nih* :)