Keterujaan Seorang Bapa :P



Hehehe...see uols. Time drive pun sempat lg kooo dia dok pegang² perut zie bila zie gtaw our baby bergerak² kat dalam tu :D





Belah mlm lak. Bila zie dok tgh buat watermarks org, pun nyibuk gak husband suroh zie baring coz dia nk dgr anak dia nyer movement kat dlm tu. Yg funny nyer kan...time dia dok khusyuk letakkan telinga dia di perut zie...

...at that time, tetiba our baby gave him a slow kick. Terus dia bgn sambil sengih² say "Isshhh...ada ka patut telinga papa dia tendang"...terus zie gelak. HAHA. Bahagia arr hati bila tgk reaksi husband teruja cam gitu sekali dgn our child :)

Insya'ALLAH...next weeks, bila dh cukup 5 months, weols gi scan utk mengetahui jantina baby weols :)










Blog Pilihan Entry Ini :)
:::::: ::::::
GURU COKLATE
-- Click SINI :)
Utk membeli buku panduan ttg cara²
membuat home made chocolate utk side
income uols :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright?

17 comments:

Myra Jay said...

Hheee, mau tak teruja, anak sendiri kan ;)

Erynz Shah said...

mesti bahagia jerk rase, kan??
hehe

Aeen said...

alalala..best papanye dpt dgr baby kick kan..:)

Nurul Alyaa said...

tak sabar nak sambut orang baru. :)

sweethOneY said...

Happy baca ni, senyum2 aku kat sini. Semoga semuanya selamat yunk

Zie Madini said...

SWEETHONEY
--> haha...aku pun still senyum² lepas buat entry ni bila teringat balik karenah dillah yg keterujaan tu :D

ko nnti if dh preggy, gtaw aku awal² taw. aku tak nk find out melalui blog or FB..hikss :P

Lulu Caldina said...

so sweet..
zie, kalau 5 bln tak nampak juga jantina.. sah girl.. :) sebab biasanya kalau boy, dari 4 bln dah nampak tau..

[sutera kasih] said...

alululu..best eh..alu nk kawen indh kmk hehe

zh-ena said...

sooooo sweettttttttttt

Misz Mieza said...

Seronok je dengar pelbagai reaksi ibu mengandung ngan bakal bapa nih.. Terutama sekali 1st baby.. Bila lah agaknya tiba masa MM pulak..

Mode : Teringin nak preggy..

♛ Dea Arematt ♛ said...

suwitt nya..hehe..kmk gik rsa bahagianya.. hehe/..;p

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt..

Ya Allah, seronoknye..tak dapat nak bayangkan betapa happy nya perasaan zie n husband..seronoknya kalau suami sofia ada lagi dpt melalui saat2 ni

regards,
Unsmiley

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

Maunye tak teruja, bangga taw...akan lahir seorang yang berBin / Berbinti dier... :D

Nor Nadiah said...

bestnyer..semoga baby & sis sihat sejahtera..Amin..:)

p/s to baby :: jgn tendang2 mummy zie taw..:D

mas saari said...

comel je...hehehee

salmia saidin said...

sooooo sweeeetttt... :)

Riena Haiqal said...

memang la terujakan.. bakal baby dia... darah daging dia... hehehehe..
sama macam husband sya.. tapi baby saya masa awal2 tu dia takkan buat gerakan kalau papa dia sentuh perut saya.. malu agaknya.. kalau saya sorang2 atau g keja, memang dia aktif.. :)