Lama Giler Tak Mentedarah Benda Alah Ni Taw... slurpppp!



Tadaaaa!!! Haa...chicken chop dari restoran Kluang Station ini lah yg zie dok lama giler tak ngap! If tekak tak mencarik...tak kuasa nk makan taw. Coz mahal...Hehe, dasar kedekut koooo ^_^ Hiksss.

...Since "anak" yg nak mkn **ceaaaa, alasan!** tue yg gi ngap. Perghhhh!!! Syorga wooo rasa dia bila lama tak makan +__-







For me, inilah the best Chicken Chop ^_- Sgt sgt nangis and banyak! Hehe. Pd dak Kuching, if uols taw mana tempat jual chicken chop yg laaaagi sedap dr yg ini...roger² ek ek ^_^ Ngeee...













Blog Pilihan Entry Ini :)
::::::::::::
Blog Izza a.k.a SweetHoney86
-- Click SINI utk
view her blog :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright?

18 comments:

Pupel Liyana said...

kluang station kopitiam? yang dari johor tu ke. kat situ semua makanan dia sedap. pupel selalu makan situ sbb dulu dekat sgt dengan office. tapi sejak disyakki pada hidangan ada dna babi, terus kluang station kopitiam dekat tempat pupel tu tutup dan kami tak berani nak makan lagi. nagessssssssss. selama ni sedap sebab ada babi. dah makan banyak dah. sekarang tak tahu apa statusnya.

(^-^) ieYoe (^-^) said...

waa...bestnyer..tengok zie makan nie..saye pon rase nak ajak hubby g makan hotdog grilled malam nie..sedappp...

kalo ikut hati dan perasaan, nak makan kambing..tapi efek die tak tahan..perut mengeras semacam hhaa...

Zie Madini said...

PUPEL
-- eh yekeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. alaaaaaaaaaaaaaaaaaa. ni yg mula nk banned ni. alaaa.... nangis lah kalau ginie

mmg dh kompom ek ada dna babi dlm hidangan? alaaaaaaaa


IEYEO
--> hehe. haa..pi jgn tak pi. eh chop. asal lak perut mengeras if mkn kambeng ek? hehehe

Riena Haiqal said...

sedapnya... saya pun dah lama tak makan la chicken chop ni.... nak makan juga ar kalau macam ni.. since adik saya keja hotel ni, boleh la minta order kat hotel dia.. :)

Pupel Liyana said...

zie cuba baca dekat sini --> http://madammondoq.com/2011/05/tergamak-ke-minum-kopi-ada-babi/

skrang pupel tak tahu pulak statusnya sebab sejak kes tu terus tak ada pergi2 lagi. kebetulan kedai tu terus tutup

My Life's Journey said...

Uuuuuuu ... dasyat ..baruk kmk tau nya da dna babi yunk ..takut umi dengar ...

kayrul-shah said...

aduh la zie kenapa la ko seksa perut aku nie tengok makan yg sedap2 petang nie...tengok je la

[sutera kasih] said...

perghhhh..nyamannn ehh usulnya..maok pegi mkn !!

zh-ena said...

perghhhhh terus terliur di buatnya

lieynanilaz said...

layan saja selagi ada nafsu nak makan tu..

Rozuan Ismail said...

sedapnya chicken chop dia. nampak penuh pinggan tuh

alinac lover said...

habis ahhhh yong pon nakkk

Cik Anis said...

sedap gila !

peace289 said...

sedapnye...lapa plak mlm2 nih..huhu

ahmadzikron zikron said...

meleleh lak air liur tgk..

selamat melawat ke zikron

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

zie, perut mengeras tu sbb kambeng kn agak panas, tu sbb la hehe. Skrg ni mcm2 la kn psl halal nieh. Peniaga pn asyik nk untung jerk, smpi sggp buat cmtu. Haihhh, nmpk gayanya kne msk sndri kat umah la....ayoooo...huhuhu

eVa said...

yahhhhhhhhhhhhhhh.. fav kmk ya.. agik2 mek suka mushroom soup nya.. adoh2.. kembang aek liur mek haha

mrs. daydeck said...

tok kwn mek madah chicken chop rah fullhouse the hills pun nyaman. kmk pun belom g sia merasa.