Let's Speak Better English, Uols ^_-


**Click Photo for More Info**



Haaa..pernahkah uols nak eja "then" tp TERReja "than" or nak eja "Enquiry" jadi "Inquiry"??? Jawap dgn jujur taw. Zie plak...sejujurnya mmg pernah yg tang enquiry vs Inquiry tu taw...HAHA. If uols tergolong dlm golongan sejenis dgn zie yg tak brapa nk "power" keenggerissan tu...

...well, jgn malu dan segan. Sama-sama lah kita help each other utk improve our english ^_-









CLICK SINI Utk
Improve Our English :)
Sharing is Caring








Redbloodsnow Copyright©

6 comments:

ZYASH said...

hehehe, kita sekapal kak zie...

eVa said...

hahaha.. mek lucu ngga kat tv ya. sal cop paper.. nang bgs k kta ngga ow.. yalah mala broken jak english.. mun kta g luar negara nang kenak tetak jak. haha

♔Lady Ainaa♔ said...

sy byk kali jgn sedemikian...heheheh.. yeay, jgn malu kalau slh tp jgn malu untuk perbetulkan semula... hehehe.. jom improve our english...^.^

Mohd Ridwan said...

Dah tengok video promot diorang kat youtube tadi,memang the best!

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt..

hehe application nih sangat best n menarik perhatian yer..nak2 bila terus link ke twitter hehehe..kantoi jd perosak bi hehe

regards,
Unsmiley

Riena Haiqal said...

sharing is caring.... huhuhu, tak nak tipu tipu memang sampai sekarang ni ada jer kesalahan ejaan dalam spelling saya kalau nak mengeja... hukhukhuk..sedih tau..
dulu siap bawa kamus besar2 tebal2 lagi.