Majlis Pertunangan Wawa -- Part 2


**Sambungan dari -- Part 1



Hehe...berkurun nah zie nk buat Part 2 utk majlis pertunangan wawa ni kan :P Ni weols tgh sediakan props utk photoshoot nnti. Ceaaaa....Ikaaaa. Tgh eksen² gigih melakar props tu...miahahahaha.

..berjaya lakonan mu, duhai Ika :P





actually, hanya Chu sorg je yg buat. me n Ika jd tukang pemerhati. Tulisan zie buruk, sbb tu jd pemerhati tegar je :D






Gnie ler hasilnya selepas siap. Actually benda alah tu if di gunting ikut shape, lagi lawa taw uols utk di jadikan props. Tp Piccherita photography kata, gitu pun dh ok...

...so, jgn melawan. Ikut cakap org yg pro ^_- hiksss






wawa is hiring Piccherita photographer utk shoots hari bersejarah dia. Pssttt..zie mmg sgt mengagumi hasil kerja Piccherita photog taw. Gambar yg dorg shoot sgt unik n da bomb. Frankly speaking ni ok :)






Its time utk outdoor photoshoot. Weols selaku "pengapit" utk sesi photoshoot, harus kooo di ajak sekali :D






Love this candid shot. Coz it taken by ME! haha :P





Love this picture. nampak soooo bahagia and hepiiii je gitu kan. hehe :P Congrats Wawa and Hafiz. Bulan 10 karang dah juak bini org dan laki org uols. Next year plak, jd mak pak org, Insya'ALLAH...hehe :)

...semoga hubungan uols akak doakan berkekalan di dunia dan akhirat. AMINNN :)









Blog Pilihan Entry Ini
::::::::::::
CHU MAJORFLAVA
-- Click SINI utk view her
blog :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright?

7 comments:

ZYASH said...

best'n kalau semuanya DIY sendiri....

Riena Haiqal said...

wah, selamat bahagia buat Wawa dan Encik tunang dia yer.. Semoga hubungan mereka kekal hingga ke akhir hayat dan ke anak cucu...
BTW, Chu nampak comel la.. Zie pulak nampak wajah seri bakal ibu..

CHU MAJORFLAVA said...

yarabbi merah menyala bibir ku..ekeke...ya temako mak mek ya..eksere.

atty's said...

semoga wawa dan hafiz berbahagia selalu

PiQaH said...

da follow..follow me back ye http://cheqppjoy-shop.blogspot.com/

e F a said...

waaaa.. best ada jak DIY ya..

AmirFX said...

Selamat bertunang untuk Wawa.. Semoga kekal ke jinjang pelamin..