Mengidam Belacan Bintulu :D


**Photo sumber Google. Credited to My1Stop**




Skrg ni dok tgh ngidam giler nk makan sambal belacan yg berbelacankan belacan bintulu. Kat kuching zie tak taw mana nk beli. So bila emak kata kat Sibu pun ada gak jual belacan bintulu...since husband kat situ, apa lg kooo uols.

...terus zie suruh my husband cari belacan itu kat ctue. He managed to found and bought it tho selepas bersusah payah dari pasar ke pasar carik...hehe. Suami mithali seyyy...syg ketat² :P

well syg, its for ur baby too taw. Baby yg nak mkn, bukan zie taw **sambil buat muka innocent** :P











Blog Pilihan Entry Ini :)
:::::: ::::::
IMA COLLECTION
-- Click SINI :)
Siapa yg memerlukan khidmat andaman
utk nikah, sanding, tunang, dinner etc
....MUST hired Amy Ameera!!! Why??? coz
her touch mmg sgt superb! Dijamin tak
akan menyesal ^_-

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright?

14 comments:

Riena Haiqal said...

alololo ciannya.. nasib baik ada suami yang mithali lagi baik hati kan sudi gak mencari untuk isteri dan bakal baby dia.. hikhikhik.. :)

Masz Sidek said...

belacan nyaman ya... kat kuching tok nang payah nak nemu...

lieynanilaz said...

hahaha...nasib baik belacan..kalau mintak yg pelik2...

azzey said...

mcm2 kerenah mengidam ye Zie..:)

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

Hehe...alhamdulillah...dapat jugak kan?Bestnye preggy...dilayan bagaikan puteri, :D

[sutera kasih] said...

nyamanka? blh try kelak tok hehe

Rozuan Ismail said...

ada beza dgn belacan biase eyk

Bancik said...

singgah

Nor Nadiah said...

sedapnya belacan sis..:D

#Untunglah ada suami..hihi nk cari abg lah gini..:D

L@dyKichiMachiko said...

hehe...kelak bila baby dh bsr jgn2 suka menyambal & mengulam kot..(^^,)

BuluMataPalsu said...

kak zie,

mun d kch stauk mek, mek penah ngga, belacan bintulu ada jual rah pasa minggu d satok ya..kat area org jual ikan terubok..hehe..

kmk d bintulu tok..:)

cik chinta said...

sedap ke zie?

nanakimie said...

hehe...baby pn nk mkn sambal blcn jugak kan:)

Miss uCu said...

meh kmk supply belacan btulu :)