Multi-Task Worker... That's Me!



See uols...doing drawing pun Zie gak kekadang. Nasib baik lah zie ada asas this kind of stuff. Kalau tidak...ting tong kooo aku tgk traffic light drawing ni. Zie actually Architectural student back in Inti College dulu.

...tp sudahnya, keja dlm sektor bawahan gak zie. Tak sektor pro. Haha. Lain di belajar, lain di kerja :P Sijil hanya di jadikan perhiasan file je...lalalala ^_^

Zie pun hairan dgn boss taw. Actually ini sebenarnya kerja Ms.Wong, tp zieee gak yg boss lebih suka suroh buat. Hairan arr. Walhal Ms. Wong bapak giler free. Hari-hari main games kat FB. Jeles taw...hehe.








Blog Pilihan Entry Ini :)
:::::: ::::::
GOJEZ HOUZ
-- Click SINI!!! Tempat mejual
produk2 kecantikkan dan kesihatan.
Harus terjah dan beli!

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::





Redbloodsnow Copyright©

7 comments:

mas saari said...

boss lebih percayakan hasil kerja zee lah tu, sbb tu dia suruh!

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt..

Wahh kalo sofia bukan takat jeles..dah sakit hati tuh namanye..hehe

regards,
Unsmiley

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

same la kita Zie...MUlti-tasking worker...huhu.,..*kesian pd diri sndri*

Misz Mieza said...

Hikhik! Tu maknanya bos lebih percayakan zie utk buat keje.. Dia nampak zie boleh diharap.. Lama2 naik pangkatla u.. Hehehe.. ^_~

Riena Haiqal said...

wah bahagian arkitek yer... saya pun dulu minat juga kat bidang ni tapi alih2 masa kolej ambik medic tapi keja bahagian shipping lak.. huhuhu..
comel pulak kaler pensil tu taw.. hikhikhik..

nUR_rOsALiNdA said...

Dia suka ng hasil kerja Zie kot~

~AmyLiana86~ said...

sama la amy..de basic construction kat uitm dulu pahtu keje kat LLM ni pembantu tadbir jer..pdlah de je cos yg belajar dulu..hehesijil dip smpan dlm file jer..hehe..rezeki..