Panduan Jahit Baju Kurung Tradisonal Campaign #1 (2nd Entry)


Buku Panduan Jahit
Baju Kurung Tradisonal


RM150
RM80
RM70
Sekarang RM50 SAHAJA!



TAK PERLU SUSAH-SUSAH buang masa di ‘Google’ untuk mencari cara menjahit baju kurung lagi. Tak perlu bayar mahal² untuk kelas menjahit. Ni Zie akan tunjukkan bagaimana uols boleh mempelajarinya dengan cara mudah, cepat dan praktikal ^_-

Memperkenalkan...











Panduan langkah demi langkah praktikal dan mudah di fahami. Tanpa pengetahuan asas dlm menjahit pun uols dah boleh jahit baju kurung sendiri dan ambil tempahan org ^_- Sesiapa yg berminat utk buat side income menerusi jahitan...

...bolehlah beli buku ini ek. Hanya RM50 je tu.






Pembayaran boleh di buat melalui cara yg tertera di dlm gambar. Keluaran ni terhad utk special offer ni ek uols. So cepat grab it sementara harga masih murah ^_-









CLICK SINI Utk
Order dan maklumat
Selanjutnya :)














Redbloodsnow Copyright©

2 comments:

POSH76 said...

mmg terujalaaa suka sgt bab pesen2 ni

Redlomo said...

mesti ramai yang beli untuk jahit baju raya tahun ini kan.. www.redlomo.com :)