Pertemuan Ke-2 Yang Singkat But So Meaningful :)


- Me and Wahidah -




On last 7/4/2012 yg lepas, Zie berjumpa kembali dgn Wai :) Niatnya nk jumpa kat area bandar. But kebetulan plak time tu my friend, Wawa bertunang. So Wai decided utk gi jumpa kejap je kat petrol station. i repeat PETROL STATION okeh...HAHA :D

...1st time meet up dgn blogger kat petrol station :P






Ingatkan nk "culik" wai utk pi huha makan² ke apa. TP tak leh arr uols. Her schedule kat Kuching packed...uwaaa! hehe...takpe, memahami ^_- winkss. Skrg ni wai dah kembali kat saudi Arabia taw. She's working there as a nurse :)


BTW...wai ada bagi zie a belated wedding gift taw. Alololo...sesusah je taw. Hehehe. Next week zie tayang ek. Coz terlupa ler plak nk snap smlm ^_^ Pape pun, Thanks wai for the belated wedding dan for this short period meet up :)

...going to missed u lagi arr +__+









Blog Pilihan Entry Ini :)
:::::: ::::::
IMA COLLECTION
-- Click SINI :)
Siapa yg memerlukan khidmat andaman
utk nikah, sanding, tunang, dinner etc
....MUST hired Amy Ameera!!! Why??? coz
her touch mmg sgt superb! Dijamin tak
akan menyesal ^_-


:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright?

9 comments:

My Life's Journey said...

Wahhhhhhhhhhhhhhhh best eh ..terasa mcm lamak kita c temu yunk :) ..kacak kitak make tudung merah ya ..angkat seri :)

Misz Mieza said...

Petrol Station pun petrol stationlah.. Janji dapat jumpa.. Hehehe..

Cik mama said...

wahh bestnya dpt ag present... hehehehh

Wahidah said...

there u are..br blogger tegar..sepantas kilat entry dh kuar..ne pun sbb wai lmbt bg gmbr kn...

bvtw zie terkilan gk sbb dpt jumpa kejap je..but STILL I'M SO HAPPY sbb dpt gk jumpa zie for the second time...

insyaAllah pjg umur murah rezeki gonna meet u again n this time with ur baby too...

i dunno why la zie..wai suke p kuching..:) tu yg kalo ade peluang p kuching confirm akan cr zie jugak...:)

Tentang Kita said...

pertemuan singkat tp penuh makna...

Riena Haiqal said...

wah ada lagi gift sempena wedding yer... masih terasa pengantin baru la tu kan.. hikhikhik.. rezeki baby lagi la tu.. :)
comel jer ZIe tau.. :)

sweethOneY said...

makin cantikla ko yang pregnant ni

[sutera kasih] said...

even kejap, tp bermakna ya hehe

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

teruja betul kalo jumpa ngan blogger lain kan?kan?bestnye...:D