Rozita Che Wan Rela Kahwin Lelaki Tidak Berharta


**Sumber dari mStar**


“Saya tidak kisah kalau lelaki yang saya temui itu lelaki biasa yang tak ada harta kerana harta kita sama-sama boleh cari. Saya mahu lelaki itu menghargai saya dan boleh bagi sokongan kepada saya. Itu yang penting kalau nak kahwin,” Rozita Che Wan

Yup! Zie sgtttt sgttt bersetuju dgn statement kak ita ni taw. Betul tu, harta leh sama-sama cari. Yg penting that person appreciate us for who we are not for what we are.

Statement Rozita Che Wan ni keluar bila dirinya konon-konon di gosipkan akan mengahwini Datuk K (husband Siti Nurhaliza) di Harian Metro pada Jumaat lepas. Aiyooo..agak-agak lah kan if nk bergosip pun.

kang Harian Metro kena sama dek Tokti kang. Baru taw :P










Blog Pilihan Entry Ini :)
::::::::::::
Blog Izza a.k.a SweetHoney86
-- Click SINI utk
view her blog :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::





Redbloodsnow Copyright©

4 comments:

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

hehe, cmtu la cara nk laku kn produk diorang.haihhh, agak2 la kn?huhu

hahafyza said...

folow hihi.. cik ta nih nk yg muda2 jeww ngeee

Riena said...

tak habis2 ar dorang ni nak gosip kan Kak Rozita ni taw.. tak bek ar.. hormat la dia ni kan.
tapi sokong 100% apa yang kak Rozita cakap tu...

zh-ena said...

mcm2 gosip artis nie