Sambil Drive... Sambil Makan +__+



Morning uols! Rise and shine ^_- Ceaaa...kekonon ler tu cergas di pagi hari. Hehe :P Pagi ni Zie turun kerja awal sikit. Nak settlekan something dulu before gi kerja. Tu yg mood ala-ala bersemangat waja je tu...hehe.

...tgn kanan dok gatal-gatal ni ^_^ Ngeeee. Oh ye, siapa suka kacang pedas kat sini??? If ada yg suka...leh ler duduk serumah dgn zie. W/pun zie tak makan kacang, but for kacang pedas...

Ada pengecualian koooo...hehe. Dan dan lg if letakkan ikan bilis dlm tu. Perghhhh! meleleh wok.








Blog Pilihan Entry Ini :)
:::::: ::::::
LADIES FASHION
-- Click SINI utk
membeli dress, blouse, hot pants
etc yg sgt lawa dgn harga yg MURAH! :)


:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::





Redbloodsnow Copyright©

11 comments:

lieynanilaz said...

makan-makan juga tapi drive elok2...

Super Nia Hana said...

assalam zie,
hana juz nak share something la psl kekcang ni..
doc yg consult hana dulu gitau kalau leh elakkan kacang and peanut butter masa ngandung
risau anak allergic kacang besar nnt

so i did..

pengesahan lanjut zie juga tanya doc or nurse ekk..

sharing is caring maaa
**meliur juga hana nengok
muahahaha

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt..

Ohh sgt sedap!! sofia pun suke giler ngn kacang nih..sofia panggil kacang sambal..haha..eah, kite sama sofia pun tak suka makan kacang..tp untuk yg sambal ni dikecualikan..hehe

regards,
Unsmiley

Misz Mieza said...

Hehehe.. Slalu mmg cani gak.. asal masuk kete jer mesti ade benda untuk dikunyah.. Kekekekekek...

Masz Sidek said...

kacang tok nang nyaman kak... kmk suka juak makan tp kmk sik berapa tahan pedas... tp mun dah nyaman gilak, belasah jaklah makan... tp air mok sedia... hehehe

yoedha.com said...

ikutan donk makannya,,
hohohohoho..

Dilakochan said...

kecur jugak airliur tgk kacang pedas! phuuh.

Klw kt sini jenjarang lah nk ada kacang pedas. Klw kerepek pedas, bnyk gak ler jual.

Riena Haiqal said...

sedapnya kacang pedas tu.. nak sikit boleh? meleleh jer air liur tengok kacang tu taw... :))

[sutera kasih] said...

kak..favourite kmk yaa aieee...blh geng tokk kta hehe

zh-ena said...

suka..suka..suka... :D

Zura said...

dulu masa sekolah hari2 beli..sedap..