Sana Sini Tempat Aku Buat Kerja :D



Ginie lah zie bila zie kebizian. Meja tetamu kat opis pun jadi mangsa utk zie siapkan kerja. Since meja tu berdekatan dgn photocopy machine...hehe. Lemau kooo nk ulang alik dari my workstation ke photocopy machine bila paperworks kena kejap kejap, photocopy...

kejap kejap...photocopy. Tu yg zie conquer terus je meja tetamu yg berdekatan tu ^_^ Hiksss







Kat typewriter place, pun hado gak koooo my paperworks. HAHA. sepah sana, sini. My own workstation, meja tak cukup nk beso. Gitu lah. Yg bestnya...boss beso n boss kecik senyummmmm je tgk telatah zie buat keja...

...harap² taun depan naik gaji sbyk 15% lagi berkat kerajinan ai...aharks! Aminnn aminnn










Blog Pilihan Entry Ini :)
:::::: ::::::
Blog Ardini Humaira
-- Click SINI utk
view her blog :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright?

9 comments:

My Life's Journey said...

Rajin kitak yunk ..chak! chayokkkk chayokk

Riena Haiqal said...

Amin Amin Ya rabbal Alamin...
pekerja yang rajin la... :)
semua tempat dia nak buat tempat keja dia.. bagus2... teruskan berkerja.. :)

Cik Anis said...

aminn..mudah2an rezeki baby ^^

Aisumi Chan Kawa'i said...

xyah tunggu tahun depan kak.. mudah2an next month gaji naik ^_^

Myra Jay said...

Ni baru pekerja contoh, dimana2 sahaja buat keje ;)

zh-ena said...

ena mmg btak blh nak bersepahkan tempat kerja nnti big boss jeling jea :p

[sutera kasih] said...

aminnn aminn..ney tauk ada rezeki nait gaji :)

alinac lover said...

amin!! harus naikkk gaji!

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

15?fuyooo, byk tu, zie. Company ym kedekutsss, plg tggi pn 6, uwaaaa!