Suprise Chocs Utk Husband's Belated Birthday Celebration



Ingat lg tak dgn entry ini --- A Suprise Love Chocs Buat Suami Tercinta (click to view) well, ianya sampai sudah :) seperti yg di janjikan, semlm courier, hari ni sampai ^_-

...laju kan process penghantaran. so THUMBS UP buat Kangaroo courier service ^_-






Buka² alih² tgk ada 2 boxes. Walhal zie order 1 box je aritu. Well uols, 1 box; the one that had a face of me wrapper tu; its a suprise chocs for me dari Hand Made Chocs ^_- alololo...terharu! Thanks fooooo much, Nis (tauke handmade chocs)

...niat nk bg suprise chocs buat husband. Alih² sendiri ada gak dpt suprice chocs dari penjual..hehe :) Rezeki anak ^_-




Left photo, chocs for husband yg zie ordered. On right photo plak, suprise chocs for me :)








Custom made choclate bar wrapper using my recent blog's header ^_^ Sgt unik okeh, so far inilah 1st time tgk org yg buat customer wrapper utk chocs mcm gnie taw. Boleh gak abadikan wrapper tu sbg kenangan, betul tak? ^_-

...oh ye, utk this type of package, ianya hanya cost RM25 sahaja taw. But i get it as a gift, yay! semoga biznes semakin maju zie doakan...aminnnn.







and this is a close up view of my ordered chocs buat suami tercinta. Sempena his 27th birthday pd 9/4/2012 yg lepas. Since dia outstation selama sebulan...so kena lah tggu dia back dari outstation baru leh celebrate his birthday.

...gnie lah adat long distance marriage and husband selalu away...huhu.







Sooooo cute okeh this chocs. mmg saaaaaayang giler nk mkn. Cam nk buat perhiasan je taw...hehe. Oh ye, chocs all recieved in PERFECT condition. So after ni, tak ragu² lah nk order lg ^_-

So, pd siapa yg nak menempah boleh layari her blog and FB pagi kat links below ^_-



Utk Menempah (click to view):-
1) Hand Made Chocs blog
2) Choc Lovers FB Page











Blog Pilihan Entry Ini :)
:::::: ::::::
GURU COKLATE
-- Click SINI :)
Utk membeli buku panduan ttg cara²
membuat home made chocolate utk side
income uols :)


:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright?

15 comments:

Masz Sidek said...

kacak... mesti nyaman tok...

POSH76 said...

cumilla ceklat tu.......mmg syg nak makan

[sutera kasih] said...

sik cair ka kak? rasa mcm mok order juak ehh..kacak nok coklat pakey gmbr dikpun ya :)

Riena Haiqal said...

suka sangat tengok choc tu.. taknak makan ar kalau macam tu comel nya...
yang saya suka tengok bar wrapper dia guna gambar header Zie.. cantik sangat2.. kagum dengan hasil kreativiti (suka suki jer eja) beliau... nak tempah utk befday baby saya la kalau macam ni..

Dilakochan said...

nyum nyum!
sedapppnye!

Murah rezeki anak..

cik chinta said...

wahh, sedapnye. lama da xmkan choc.

♛ Dea Arematt ♛ said...

ae..bestnya..:)...

Myra Jay said...

Nyum nyum sedapnyer :)

Nanti my besday nak tempah gaklah :)

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt..

Wahh..rezeki baby..dpt 2in1..nampak menarik choc tuh..

regards,
Unsmiley

nanakimie said...

comelje choc2 tu:)

wah,best la sis, ada seprais utk sis sekali,hee......aah,rezeki baby la tu kan:)

mas saari said...

memang menarik coklat dia, kalau akak mesti sayang nak makan..

RaMa-RaMa Fareeza said...

mek maok try juaklah order..hehe thanks to you yg memperkenalkan blog cokolet ya hehe

RaMa-RaMa Fareeza said...

;)

Wahidah said...

wah zie canteknya....n so kreatif siap ade wrapper header blog zie lg..terbaekla..sedap tk dear?

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

Alarrr...sukanya tgk tang wrapping yang ader gambar Zie tuh....YM nak order gakkkk...ngeeee....