A Suprise Love Chocs Buat Suami Tercinta ♥


**Sample tempahan dari Hand Made Chocs**




Tadaaa!!! Ala-ala gnie lah homemade chocolate yg zie tempah dari blogshop Hand Made Chocs. Cute tak??? Murah je taw....complete with gift box tu and include postage, hanya RM28 je. See MURAH kan??? Zie paling suka price benda alah yg dah include postage taw.

...Coz zie ni selalu berkira-kira part postage fee tu. HAHA. Zie order ni utk celebrating my husband 27th birthday bila dia balik Kuching nanti. Since husband zie suka chocolate, tu yg tempah ini utk dia :)

Tulisan on it plak, zie suroh Hand Made Chocs tukarkan ke:-

Zie♥Dillah
Hepi 27th Birthday, Syg!

Tue dia...jiwang!
Hahaha. Hope husband tersentuh and hepi bila zie give him this suprise love chocs ^_^ Tak sabar nk recieved this chocs and bagi kat dia yg tercinta :)





P/s: If uols berminat utk
menempah, feel free to visit her
blogshop and FB page below:_
1) Hand Made Chocs Blog
2) Hand Made Chocs FB Page







Blog Pilihan Entry Ini :)
::::::::::::
Blog WAWA
-- Click SINI utk
view her blog :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::





Redbloodsnow Copyright©

11 comments:

MUNIRA AZME said...

Comel jak. Syg nak makan nanti :)

Riena Haiqal said...

sebelum makan nanti, ambik gambar dulu k.. cute la pulak..

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

tu dia...simple but NICE! :)

mie said...

nak lekas kawen la camni..
boleh wife buatkan..
hahahaaaa

Myra Jay said...

So sweet, semanis coklat :)

:: Riri-Fatieha ::~ said...

uit.. murahnye... betul la zie, kita pun suka beli bila harga dah termasuk postage...

Nor Nadiah said...

wah...bila bufdaynya sis?

nad 15 april ni turn on 24years..:D

rindu kat akak..selalunya kalau ada masa saya jenguk jap entry akak..:)

baby akk sihat??

gambar ank nad..:) http://www.nornadiah.com/2012/04/preggy-sugar-glider-picture.html

mas saari said...

untung husband zee, dapat coklat best!

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt..

Dah kawin..takpe jiwang2..nmpk sweet jadinye..semoga bahagia selamanya yer zie n suami...

regards,
Unsmiley

My Life's Journey said...

Wahhhhhhhhhhhhhhhh bestnya .. romantik la kitak dear ..so sweet ..ingin juak kmk mau merasa coklat ya ..nyam nyammmmmmmmmmmm ..bahgia ktk yunk ..chak!

[sutera kasih] said...

sweet ehhh !!! :))