Uwaaaaaa!!! Jadi Buruk Sudah :( :( :(



Nangis Zie dlm hati zie bila zie tgk salah satu dari koleksi novel kesayangan zie begini jadinya bila di bagi pinjam kat org. Actually novel 1st dari trilogi bovel laksamana sunan ni, di bagi oleh rakan friendster/blog taw uols.

...if uols nk baca entry tu, uols boleh click -- SINI. Sudahnya gnie jadi...uwaaaa! betapa sygnyaaaa zie kat novel ni. Dan dan lg org yg bagi.






Nih la dia dak yg pinjam novel tu. My own niece, Qeera. Masa zie tgk novel tu time dia baca, dan dan tu gak zie sound dia. sengih² je dia pastuh. Takpe la...w/pun sygkan novel, tp zie sygkan anak buah zie lg.

...so takpe la. But next time, namo dh pinjamkan :( nak jd kedekut lah...hehehe :D













Blog Pilihan Entry Ini
::::::::::::
CHU MAJORFLAVA
-- Click SINI utk view her
blog :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright?

16 comments:

Umie Anis said...

waaa... hobi kita sama laaa ;)

oshin-jamel said...

alahai..camne ble jdi truk sgt nie..sah byk tgn..huhuh..sygnye la kan.... :(

nur anis said...

novel saya semua saya jaga baik punya..harus berbalut..siapa nak baca, saya sound siap siap..jangan lipat..nak tanda pakai bookmark..jaga elok-elok..huhu..sayang punya pasal..

Masz Sidek said...

sayang eh.... kmk ada juak novel tok.... kmk sik suka org baca mun bukak besar gilak... atau melipat novel... huhuhuhu

Diana @ bilakukatacinta said...

rajin belek n studi novel adik srg tu ye? buku sekolah dah baca...?? hehe

Cik Anis said...

sabar zie.. dulu pun cik anis penah bg org pinjam. igt nak buat baik laaa... at last dia x pulang2.. huhu. dh la novel ramli awg murshid .. cik anis die hard fans die... huh mmg bengang gak laaa... sabar ea.. kite same2 sabar

Riena Haiqal said...

sayangnya novel tu dah jadi buruk gitu... saya pun suka kumpul novel2 ni dan satu pun saya tak penah nak pinjamkan orang.. huhuh

[sutera kasih] said...

tedah ktk kak..giyala mun pnjamkan ngn org..sabar ja la kak huhu

Mysara Ab Rahman said...

mai pn sgt berkira and bg syarat klu org nk pnjm novel mai..

cik chinta said...

xrajin baca novel. pemalas. hihiks

@juera said...

jura lg sdih..bg pnjm novel kt kwn tros bt harta.huhu

lps ni namo jgk bg pnjm..jd kdekut jgk la..kn zie kn..eehehe

mynameismy said...

laaaaa awat jadi lagu tuuuuuu hahahahah... ni bacedgn penuh prasaan ni smpai lunyai buku hehe

Zura said...

xbalut ke zie..

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt..

hehe tak pe..novel tuh still boleh baca kan..bila buruk nih maknanya mmg digunakan betul2..kalo dlu time belajar, bile tgk buku kawan2 yg lunyai2 nih..tuh mst selalu baca sampai buku jadi mcm tu..hehe

regards,
Unsmiley

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

Sumthing yg jadi collection, mmg kita syg kan?takpelah Zie...next time hati-hati...(-_^)

zh-ena said...

koleksi novel ena tak suka bg org pinjam sbb ory yg pinjam tak reti jg hak org