Vitamin Gamogen Buat Emak





Memandangkan Zie tgk emak selalu sakit-sakit badan dan letih-letih. Zie pun gi ler habaq mai kat abg Zie, Minie, utk weols half-half belikan vitamin Gamogen ni utk emak. Minie okay je. No problem.

...ini yg zie suka dgn abg zie sorg ni taw. Sebut je pape cadangan utk emak, kompom dia akan setuju. Asalkan ianya utk kebaikkan dan kesihatan emak weols :)





Hepi je emak bila weols belikan dia vitamin Gamogen ni taw. Emak weols ni jenis yg tak reti nk meminta-minta. If dia nak sesuatu barang, if anak-anak jenis yg tak paham-paham...alamatnya dia pendamkan aje hajat di hati.

...alahaiii emak emak **sambil geleng-geleng kepala** Itu yg zie kata, lenkali...if nk apa-apa, just pinta je. Insya'ALLAH zie dan Minie akan tunaikan selagi mampu. Dia je yg weols ada koooo uols.

Sampai bila-bila pun, dia tanggungan weols w/pun weols dh berumahtangga. Jgn sesekali abaikan org tua, ek uols. Berkat koo hidup kita jaga org tua. Its a reminder to myself too as well :)

Sayang emak!









Blog Pilihan Entry Ini :)
:::::: ::::::
GOJEZ HOUZ
-- Click SINI!!! Tempat mejual
produk2 kecantikkan dan kesihatan.
Harus terjah dan beli!

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::





Redbloodsnow Copyright©

10 comments:

ikafantasi said...

sayang emak juga..hehe
baguz zie ni..anak yg baik..

Riena said...

Orang tua kita adalah segalanya buat kita biarpun kita dah berumahtangga..

zh-ena said...

sayang emak smp ke syurga

[sutera kasih] said...

mak kmk pun lamak dh maok healin ehh..brapa rega ya kak?

Zie Madini said...

SUTERA KASIH
--> rm149 rega nya yan. dolok mek sorg jak beli utk mak mek. memandangkan rega mahal ilak...mek terpaksa stop. lamak juak mek stop x beli k mak.

tp bila mek diat mak dtg gk sakit² bdn nya..ya mek ajak abg minie half half dgn mek. nya on ajak.

so now...every month la mek duak akan beli gamogen tok utk mak. org tua nang bagus ngamal makan to yan.

CHU MAJORFLAVA said...

minie suk maca entry tok.terharu...hope mak sehat slalu,amin.

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

Biasalah Mak kan...dier nak yg terbaik je utk anak2 dia....:)

Adam Malaysian Idol said...

wow ... anak yang soleh n solehah nya 2 tok ... sweetnya ...

Camya la kita zie sebagai anak harus membalas jasa urang tua yang dah bersusah payah membesarkan kita nak ...

zie, lak boleh la kitak try Sunrise Jus Guava untuk mak kitak. Rega x mahal, RM9 (500ml) sebotol ...

Jus Guava Merah Sunrise (anti kanser & anti oksida)

- Minuman yang berkhasiat & sangat lazat. Mengandungi vitamin C (5 kali ganda berbanding oren).
- Mengandungi Lycopene untuk menghalang pertumbuhan kanser.
- Kandungan fiber, carotenoids, potassium & kalsium yang tinggi.
- Anti oksidan yang tinggi.
- Selamat untuk semua golongan & peringkat umur.
- Tanpa bahan pengawet (100% asli).
- Tanpa gula, puri paling tinggi (lebih 30%).
- Rasa jambu batu merah yang sebenar ... BETUL2 MENYEGARKAN ...!!!

ADAKAH ANDA, IBU BAPA, AHLI KELUARGA, SAUDARA MARA ATAU RAKAN2 ANDA MENGALAMI MASALAH BERIKUT ...??

Fungsi2nya:

1. Mengatasi masalah jantung.
2. Masalah saluran darah.
3. Sesuai untuk mereka yang demam / Demam Denggi.
4. Kencing manis.
5. Tekanan darah tinggi/rendah.
6. Gout.
7. Cirit birit.
8. Masalah lelaki n perempuan.
9. Resdung.
10. Masalah kulit.
11. Sembelit n buasir.
12. Masalah paru2.
13. Arthritis/sakit sendi.
14. Asma/lelah.
15. Masalah organ dalaman perut.
16. Kekurangan vitamin, kalsium, zat besi, B kompleks, fiber.
17. Angin pasang.
18. Masalah penglihatan/rabun.
19. Jangkitan bakteria/virus/parasit.
20. Penyakit gigi/gusi.
21. Masalah gagal membuang air kecil/besar.
22. Mencantikkan n melicinkan kulit muka.
23. Mengurangkan paras gula n kolestrol dalam badan.
24. Menyingkirkan toksin dalam badan.
25. Batu karang n gastrik.
26. Membantu mengurangkan berat badan.

* Tiada kesan sampingan. Hanya sedikit tindakbalas awal akan berlaku bergantung kepada tahap kesihatan atau jenis penyakit yang dialami. Tiada sukatan atau had yang ditetapkan. Untuk penjagaan kesihatan, disarankan minum 2 gelas sehari (pagi n malam).

Untuk tempahan, sila hubungi ejen: ADAM (014-5866618)

Ardini Humaira said...

sama macam parents aku gak consume gamat nih dengan vco :D

[sutera kasih] said...

@KAK ZIE:
owhh..blh thn juak reganya ohh..mak kmk ng lamak dh ingin healin, org madah bgs bah healin tok..yala tgu da rezeki, kmk mok beli juak utknya..thanks kak for sharing :)