What A Chaotic Morning...



Morning uols. What a chaotic morning td. Zie terlanjak tido ar. Actually dah bangun, but then tido balik sementara tunggu abg zie, Minie,selesai mandi. Lepas tu terus terlanjak sampai pukul 7 something.

...apa lagi kooo. Kelam kabut mandi. Mandi pun mandi burung! hahaha. sudahnya lewat sampai opis. Tp lewat a few minutes je la. Nasib baik opis tak mengamalkan sistem punch card.

Kalau tidak... kompom red alert terprint kat card tu. Hehe :P Sekali sekala dtg lewat takpe ^_- ceaa...










Blog Pilihan Entry Ini :)
:::::: ::::::
SARI ANN NAJWA
-- Click SINI :)
Utk membeli kain sari utk di buat
baju kurung etc :) Dgn harga yg sgt
berbaloi dgn kualitinya ^_- Jom
Shopping!

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright?

11 comments:

atty's said...

sama ler kita zie..opis kty keje ni pun x de punchcard2 nie..

Riena Haiqal said...

terlajak tidur eh... hihihi.. Bila dah ada anak nanti, tak leh dah nak bangun lewat.. anak kita yang bangunkan kita awal2 pagi..
** Kat office saya ada punch card tapi tetap gak selalu lewat datang. card dah di punch oleh teman sepejabat yang baik hati..

Zati Tarhizi said...

Mandi burung pon ade eh. First time dengar. Haha :D

Masz Sidek said...

hehehe... mun dah tido balit ya... kompom terlajak... makin nyaman tido... ;p

Misz Mieza said...

HEHE.. Sabor jelah.. ^_~

My Life's Journey said...

Cian ktk yunk .. harap kitak bersabar jak uuuu ...ibu megandung mudah kepak yunk

eLLy said...

wah untung nue klu tak de system punch card mcm nie.. huh jeles aii\


Pss.. akak ade email untuk tempahan Watermark.. pls check :D

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt..

Fuhhh memang nasib baik tak ada punch card tuh..sofia pun penah terlajak tido nih..tapi sbb kan office pakai punch card, tpkse mnta tlg kawan punch kan..sbb sure tau dah lewat sampai nnt hehehe

regards,
Unsmiley

AmirFX said...

KMk pernah juak kenak cemya smp ke tgh hari.. Last2 ambik MC jak.. haha..

nanakimie said...

nana biasa jugak terlajak tido tu,mmg kelam kabut la kalo tersedar:)

masuk class buat muka xbersalah je^-^

mas saari said...

memang kelam kabut kalau lambat ni..