Yayyy!!! Husband Balik Kuching Petang Niiiiii :)



Tak sabar nk jumpa husband. Tak sabar nk bagi dia my -- suprise love² chocs. Tak sabar nk bagi dia -- Levi's Belt sempena gift Hari Polis last month. Tak sabar gak nk makan -- Belacan Bintulu yg zie suroh di beli kat sana aritu ^_-

...Tak sabar nk tggu hari ini berakhir. Tak sabar nk fetch husband kat bus terminal. seee, byk kan word tak sabar tu. Hehehe :P sebulan kooo tak jumpa...harus ko TAK SABAR nk jumpa balik...hikss.











Blog Pilihan Entry Ini :)
::::::::::::
Blog Izza a.k.a SweetHoney86
-- Click SINI utk
view her blog :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright?

12 comments:

Riena Haiqal said...

semuanya tak sabar kan.. itula indahnya bila dah jadi suami isteri... :)
rasanya bila berjauhan tu pasti banyak kisah dan cerita nak dkongsi bersama... :)

ArELeEz said...

selamat b'jumpe hubby..! sila lpskn windu dendam, ye! ahaks3..

nur anis said...

memang tak sabar betul ni...huhu..

Misz Mieza said...

Ololo, mesti balik2 duk jeling jam di tangan.. KEKEKEKE.. =)

zzanyy said...

Wahh! Good for you. hehe

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

semuanya xsabar ek sis.. sy pon xsabar nak kawen la cm ni.. hehehe

atty's said...

mestilah tak sabar nak jumpa hubby..dah 1 bulan tak jumpa..

Masz Sidek said...

byk word sik saba... tapi kenak saba juak... hehehehe... ;p

Rafflesia™ said...

wahhhhh xsabarnya syieda nak tengok zie jumpe husbend.. -.-

Siti Asiah said...

happy bace cite Zie...
mesti rrrrrinddu sangat kan...
lm xjumpe...banyak stori mori nk cite kan...slamat berbahagia Zie...:)

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt..

btul tuh zie..sofia pn dulu mcm tuh..eah sampai sekarang..rs tak sabar nak jmpa balik dgn die kat akhirat nnt :) rindu sangat2 kat die..

regards,
Unsmiley

zh-ena said...

mmg indah bila dpt bersama suami tersyg