Zed Zaidi Mempertikaikan Kemenangan Aaron Aziz


**Sumber dari mStar**



First of all, zie nk ucapkan TAHNIAH buat kejayaan aaron aziz bila memenangi Artis paling popular for tahun 2011 dan Pelakon filem lelaki Popular. tahniah, Aaron mmg berbakat. Tp kan, x semua org yg menyukai kemenangan sesorg tu kan.

...ada gak koo di kalangan artis yg berani mempertikaikan secara terang²












Adoiii Zed Zaidi. Jgn begini lah. Aaron aziz tu berbakat, mmg layak lah dia menang w/pun di bukan asal dari Malaysia. Tgk cam Yuna tu, kan berjaya di American. Pun american peoples solute dia apa. Nilailah kemenangan sesorh based on BAKAT ea.

...nampak nah cam dia jeles ek. huhu. Chill la, Zed!







Blog Pilihan Entry Ini :)
:::::: ::::::
SARI ANN NAJWA
-- Click SINI :)
Utk membeli kain sari utk di buat
baju kurung etc :) Dgn harga yg sgt
berbaloi dgn kualitinya ^_- Jom
Shopping!

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright?

5 comments:

[sutera kasih] said...

aok lah..boh jeles bahh...harus menghargai bakat org lain mun maok org hargai bakat dikpun..kak oh..

izla said...

hermm..ada betol gak kata zed zaidi tu.
tapi kalau xnak orang luar menang, takyah la calonkan nama dia.
apa2pon, saya suka aron aziz menang

Riena Haiqal said...

betul tu Zie.. nampak benar dia jeles dengan kemenangan Aaron Aziz... dah dia memang berbakat, jangan la kerana kerakyatannya dipertikaikan.. Yuna memang terbaik.. :)

ViccMalarn said...

Sudah lah spelling mengalakan, adoi.. Memalukan saja twit, smua org dah nangga. Truk alu ja..

Herma Julianny said...

haha.. Pada mulanya saya sendiri pun mempersoalkan kemenangannya juga. Tapi bila fikir-fikir balik, memang patut pun dia menang sebab dia berlakon filem dalam filem Malaysia, secara tidak langsung memartabatkan filem Melayu.. Jadi, tahniah Aaron Aziz!=))