Zizan Enggan Masuk Campur Dalam Masalah Dira Abu Zahar


**Sumber dari mStar**



Merujuk kepada isu Dira Abu Zahar yg dikatakan Pengacara yg memijak muka a birthday girl (click to view) di salah sebuah pusat hiburan sempena sambutan hari jadi wanita tersebut...Zizan selaku partner pengacara dira dlm rancang Melodi enggan masuk campur.

"Sejujurnya satu-satunya individu yang berhak bercakap mengenai perkara ini adalah Dira sendiri kerana dia lebih mengetahui. Tambahan pula isu ini sangat sensitif dan kesahihan cerita tersebut belum tentu benar.

"Jadi adalah lebih baik saya tidak mencampuri urusan orang lain kerana takut ia akan menimbulkan masalah," ujar Zizan

Tu la kan...better dorg bertanya direct je dgn dira. Dah 2 minggu berturut² dah Awal Ashari menggantikan tempat Dira dlm mengacara rangcang tersebut. For sure akan membuatkan penonton rangcang Melodi tertanya² dan berspekulasi kan kan??? Hehe..


"Baik pihak produksi mahupun Dira saya memang tidak pernah bertanya mengenai kehilangannya daripada program itu kerana tidak mahu masuk campur.

"Apabila penerbit memberitahu saya akan digandingkan dengan orang berbeza, saya anggap Dira mempunyai komitmen lain," ujar Zizan

Sama² lah kita wait and see apa kesudahan ttg gosip ini ek uols. Jgn berspekulasi dulu ek.












Blog Pilihan Entry Ini :)
:::::: ::::::
SARI ANN NAJWA
-- Click SINI :)
Utk membeli kain sari utk di buat
baju kurung etc :) Dgn harga yg sgt
berbaloi dgn kualitinya ^_- Jom
Shopping!


:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright?

6 comments:

atty's said...

baru2 ni dgr,ada pengacara yg mengacarakan rancangan hiburan popular cuba bunuh diri tu..siapa ler pulak..tu ye.. :)

macam2 hal..

Riena Haiqal said...

mula2 tak nak percaya gosip ni sebab tengok Dira tu ok jer.. tapi banyak hal dah yang dia buat so tak tahu nak cakap... tunggu jer la kan dia buat pengakuan sendiri..

Misz Mieza said...

Macam2 spekulasi yang dah kuar.. Apa kata kita tunggu dan lihat jelah..

Aleyn said...

Macam2lah diorang ni kan..apa pun don't want to jump into conclusion ....

[sutera kasih] said...

macam2 jak dunia retis huhu

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

ermmm..dunia artisss....
panasss....huhuhu..kita tgk spe yang kenaaaa...:D