3 Gambar Ghairah Nora Danish di Majalah GLAM Lelaki Mei 2012




**Photoshoot ni di ambil semasa
Nora belum pergi umrah ea uols :)**






Aduhhh noraaaa...awatlah kau nk berposing gnie² arrr :( Aduhhhh. sedih plak zie tgk artis kesayangan zie ni lagu gnie. Kan dah pelbagai kata² terkeluar kat komen dlm blog BeautifilNara....haishhh :(

...dia mmg HOT! Body mmg still bergetah w/pun dh beranak 1. Tp nak tayang² kat dunia arr Nora. Kan aritu dh janji tak nak pakai seksi :(



-- sumber dari BeautifulNara --









Blog Pilihan Entry Ini :)
:::::: ::::::
IMA COLLECTION
-- Click SINI :)
Siapa yg memerlukan khidmat andaman
utk nikah, sanding, tunang, dinner etc
....MUST hired Amy Ameera!!! Why??? coz
her touch mmg sgt superb! Dijamin tak
akan menyesal ^_-

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright?

11 comments:

Ardini Humaira said...

comel kalau dia bertudung litup :)

Riena Haiqal said...

astaghfirullahalazim.. apsal la dia berpakaian macam ni.. kan lebih elok dia berhijab seperti semasa dia umrah tu.. alagi cantik rasanya bila dia bertudung...

Riena Haiqal said...

semoga lepas balik umrah ni, dia akan kekal dalam image bertudung.. :)

atty's said...

astaghfirullahalazim.. apa nak jadi ler..tersembul tetek hah...

alin said...

seksinya..huhu

Berry Wonderlands said...

akak jgn slh faham.. ni before dia pergi umrah hari tu... hope dpt edit rumusan tulisan akak tu :)

eVa said...

xpa.. kita sentiasa doa utknya k.. ;)

KuuSyafiqah(FS) said...

xkesian kan diri sendiri lah tu.

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt..

sofia pun suka nora nih..tp syg n tak sangka die blh pose cmni..
semoga Allah beri petunjuk kpdnya agr jd ibu yg solehah

regards,
Unsmiley

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

Biasalah, dah nama pun retis...huhuhu

zh-ena said...

naper la jd mcm nie