5 Months **1 Minggu lagi...akan masuk 6 Bulan :) Teruja!**



Alolololo...tomei weh! Begini lah agaknya rupa baby zie masa zie -- scanning hari tu (click to view) di mana doctor kata dia tgh hisap his thumb. Comel kan??? hehe. Masuk 5 bulan, baby dlm perut dah pandai begini² taw :)

...tendangan dia plak, semakin kuat saban hari :) By the way...nak tgk keadaan bdn zie 5 bulan mengandung??? Meh meh...tgk si mak buyung ni...hehe













Tadaaa!!! HAHAHA...mok mok koooo dah akuuu uolsssss. Ni kalau pi check up Isnin karang, rasanya dah 60kg kot...hehehehe.








Blog Pilihan Entry Ini :)
:::::: ::::::
Blog Ardini Humaira
-- Click SINI utk
view her blog :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright?

19 comments:

Akses dan Ekuiti said...

kak zie..nanti jangan lupa mkan sengkuang cina taw masa tengah pregnant nak elak anak kena jaundis atau kuning ;)

Riena Haiqal said...

dia tak sedu2 ke kat dalam tu? anak sya dulu masa kat dalam perut, sering sngat sedu2 lepas tu aktif sngat nendang2 kat sana... rasa nak kencing jer bila dia tendang2 kat pundi kencing tu.. hikhihkhi.. rindu pula zaman pregnant ni. :)
alahai, comelnya perut Zie... :)

Aeen said...

comelnya perottt.....:D

mynameismy said...

tak sabar nak tggu tummy membesar...:)

asha said...

hik..hik..cute nya rupa ktk sia dear eh..:)

Erynz Shah said...

alalallaa...
tomey nye perut mama to be nie..
mst excited sgt2 kan?
hehhee..

Nafisah Ruslan said...

dah besar dah perut dia :)

ucupiza said...

comel je perut k.zie...

Naufa Sweets Shoppe said...

masa nie dugaan besar. emosi diri tak menentu, nak buat kerja umah slalu keuzuran tak campur lai ngidam nak makan itu ini. harap para suami lebih mengerti

My Life's Journey said...

comeinyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ...cute la kitak yunk ..makin berseri2 ..mesti comel baby ktk ..umahhhhhh

:: Riri-Fatieha ::~ said...

besar perut zie...

zh-ena said...

dah mkn bam bam zie skang nie..tapi seri ibu preggy nampak lebih comel jea skang nie

kechixx said...

bila due date?;)

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt..

Takpe bdn naik..tp muka zie nampak bseri2..bdn nnt dah setle pantang..baru pk..skg nikmatila saat2 indah pregnant yer..

regards,
Unsmiley

Hani said...

Hehehe...Dah besar dah perut. Comel. take care Zie! ;)

Nor Nadiah said...

comelnyer sis..:)

xsabar nk tengok baby..:)

Wawa_Nadwa said...

comel sgt!
suka tgk org peknen.
rasa mereka comel je kan.
;p

pRincESs_N said...

Besar dah perut ko....

pRincESs_N said...

Dah nampak perut ko....