Adamz Burger.... Nang Antap! *__-



Sampai-sampai je weols kat Sri Aman mlm tu, terus husband suroh call blogger Adam Malaysia Idol utk tanyakan kat mane tempat dia berniaga burger. Tetiba husband nk merasa burger dia ler plak...hehe.

...ngidam ke apa laki aku ni :P hehe





Tadaaa! Beli sudah...hehe. Masa weols beli, Adam takde. Tp ada call dia gtaw nk dtg. Adam baru habis main bola tampar masa tu...hehehe. Aktif bersukan seyy budak sorg ni :P






Ramly Beef Hotdog utk zie :) Zie mmg suka makan beef hotdog taw. Setiap kali order burger stall...kompom zie akan beli beef hotdog ^_-





Ramly Beef + Chicken burger ni plak for my husband. Tamak seyyy...hehehe :D






See...siap ada sticker lg kooo. Terpampang jelas his phone number. Menurut Adam, coming soon dia akan sediakan khidmat burger delivery taw. Vavavavava...kelas kau, dam! BTW, burger adam ni..mmg sgttttt sedap taw.

Rasa dia lain dr yg lain. Kalau tak silap zie, sos dia buat sendiri. Kalau tak silap la...hehe. Pape pun, nang nyaman koh! hehehe









Blog Pilihan Entry Ini :)
::::::::::::
Blog WAWA
-- Click SINI utk
view her blog :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::





Redbloodsnow Copyright©

13 comments:

Riena Haiqal said...

nampak sedap la burger tu. wah, tamaknya Dillah yer siap ada beef dan chicken yer.. mak ai.... :)
tak sangka Adam MI ada bisnes burger ni.. :)

My Life's Journey said...

Aiee yunk ..paduhal jadi ktk ke sri aman tek .. kmk ingat c tek .. ya kmk c ngaco kitak dear .. uhuk2 ...

Hahaha orang jauh dah cerik bege adam eh .. nang best ktk duak ya hahahaha

Siti Asiah said...

Adam penyanyi tu ke zie?

Zie Madini said...

SITI ASIAH
-- yup. adam penyanyi tu. dlm malaysian idol musim ke-2 :) kwn dgn penyanyi kooo ziee..hehehe

Zie Madini said...

MY LIFE JOURNEY
-- hehe. jadi mek pergi...cuma x roger ktk jak. ingat tak gik honeymoon. yg masa mlm sabtu mek gi beli burger adam sekali gik. alu adam mdh ktk dh di sri aman.

tp dh x sempat gik nk jumpa. coz mek balit ahad...uwaaa! xpa...soon mek akan turun cya gik :)

KhaiZa said...

sedapnya... nampak mcm burger kat burger king

sweethOneY said...

First time dengar ada burger beef hotdog niii

CHU MAJORFLAVA said...

yarrabi terliur ew...

Misz Mieza said...

Alamak, terliur pulak.. Nampak sedap betul tu.. pasni wat delivery? Agak2 boleh deliver sampai ke Semenanjung tak? Pos laju.. Heheheheh..

RaMa-RaMa Fareeza said...

wah meliur nangga burger ya...heheh tp jauh gilak. sri amana nak nya jual?

eVa said...

wowww! hebat kau adam.. ahhaha.. yahh zie.. kmk gik prey tym jumpa nya pengilan umie hahaha

zh-ena said...

nampak sedap

Adam Malaysian Idol said...

Zie, makseh banyak2 dah 2 kali bturut2 kitak datang beli bege kat stall kamek ... terharu aih ... jauh2 kitak datang then datang beli gik bege kamek ... hua ....

kamek memang da terfikir nak molah delivery but not now coz kakitangan lom cukup o ... tapi akan dilaksanakan kelak ....

eva: nserey eva ya .... control ayu indah time kawin umi o ...