Aidil Zafuan Batalkan Permohonan Cerai :) Ingin Berdamai dengan Rita Rudaini


**Sumber dari mStar**



“Anak guam saya telah memfailkan notis dengan alasan permohonan di bawah Seksyen 47 enakmen itu tidak boleh digunakan kerana Rita tidak bersetuju untuk bercerai ketika kes berkenaan disebut pada 30 April lalu"

“Aidil pula menuntut untuk berdamai dan tinggal bersama demi anak-anak dan jika kedua-dua mereka melantik ahli keluarga masing-masing bagi menyelesaikan masalah, dia bimbang, situasi berkenaan menjadi lebih buruk."

“Berdasarkan kepada alasan ini, anak guam saya memutuskan untuk membatalkan permohonan bercerai terhadap isterinya,” Peguam Aidil Zafuan

Alhamdulillah...begitu lah hendaknya kan, uols :) Selagi pekara still lg dpt di perbaiki dan di perbetulkan, demi anak² dan rumahtangga...seeloknya elakkan lah dia berlakunya penceraian :) Thumbs Up buat, Aidil Zafuan ^_^

...nampaknya jodoh dorg masih kuat, kan? Alhamdulillah :) Haa...lepas ni namo gaduh² lg ea. Dan pd Aidil plak, matang lah sikit selepas ni ea.







Blog Pilihan Entry Ini :)
::::::::::::
Blog Izza a.k.a SweetHoney86
-- Click SINI utk
view her blog :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright?

6 comments:

lieynanilaz said...

macam2lah diorang ni..eloklah kalau nak berdamai..

Naufa Sweets Shoppe said...

cerai nie jangan dibuat main2. dalam sms ka, ketika gurau ka, sedang marah ka. kalu dah jatuh tetap jadi hukum. budak2 jadi mangsa. kena plak keduanya selebriti. dicanang orang satu malaya. jaga perasaan anak, jaga perasaan mak ayah tu. malu dorang. ape pun jadi laa iktibar. jangan ulangi lagi

Riena Haiqal said...

Alhamdulillah.. tu ar masa baca kat satu artikel tadi happy gk la sebab aidil masi nak pertahankan rumah tangga dia.. tapi diharap lepas ni jangan la ada gaduh2 macam ini lagi.. please la matangla dalam urusan rumah tangga korang k.. demi anak2 juga.. ni dah dua anak tapi tetap gak perangai budak2.. please arrrr...

My Life's Journey said...

alhamdulilah ..amin2 ..tak mau gaduh2 ...cian gan anak2

zh-ena said...

mcm2 hal..klu dpt diselamatkan rumahtangga bagus la..kesian pd anak2

lily lotus said...

senyum kebahagiaan masih boleh mereka kecapi, amin