Beli Kek Lapis Sarawak





ADS: CLICK HERE!
To vote for the most extreme
challenges Ford Ranger ^_^





**Sambungan dari entry -- INI**



Lepas selesai je weols -- belikan ikan terubok masin kat Pasar Minggu Satok. Terus Zie n husband pecut gi tempat jual kek lapis plak :) Since Myra Jay request beli kek lapis kat Mira Cake House...

...Zie and husband try ler cari Mira Cake House ni. Rupanya kat kampung boyan...hehe.






Inilah kek² yg di pesan oleh Myra Jay :) Alhamdulillah...semuanya hado ^_^ hehehe. Tp yg tang kek lapis india tu kan...mak aii. Nipis nah hiris dia yg RM10 tu. Zie tanya ler kenapa kek lapis india ni hiris di nipis sgt berbanding dgn yg lain...

...dorg kata bahan² utk di buat mahal dan cara buat susah. Zie pun Oooo Oooo je la...hehe :P So Myra, selamat menjamu selera nnti ek ^_^ hehehe.

Harap ssgt kek & ikan terubuk masin tu sampai ke tgn Myra dgn selamat dan sempurna ^_^










Blog Pilihan Entry Ini :)
:::::: ::::::
THE SHOPPAHOLIC SHOP
-- Click SINI :)
Tempat menjual perfumes, jam,
baju etc dgn harga yg sgt
affordable :) Jom shopping!

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright?

9 comments:

Misz Mieza said...

Tu dia.. Beraneka rupa.. Menarik nampaknya.. =)

Saya Disini said...

sedpnye kek lapis

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

uwaaaa!Nak kek lapisss...sedapnyerrr!

asha said...

auk zie, kek lapis india ya, nya lapis2 guna colat codbury mun sik silap kmk eh..kt opis kmk ada staff jual ya.nang nyaman eh.kdg2 org engkah niur kering kt lpisan ya pake rasa lemak nya lagik.ehehhe.depend dgn org molah, mun mok niur kering.mun sik engkah colat ya jak.

mira kek house ya, kek nya basah.hehe.ya nyuruh nyaman.

Myra Jay said...

Dear....

Ikan dan kek dah sampai tau... Eiii tak sabarnya nak balik rumah nak terus makan... :)

Kek dengan Ikan Idaman dah sampai ke rumah, cuma tgh hari ni nak minta hubby tolong bukakan box tengok sbb lunch dia selalu balik rumah... ;)

Myra Jay said...

Zie beli yg lapis cheese untuk cheq ye?? Mmg tu kek pilihan pun tapi tak sangka rupanya kita sehati :)

Thanks so much dear..

Thanks to Dillah jugak ;)

Zie Madini said...

MYRA JAY
-- hehe..yeke dear. sama selera tekak ler kita klo gnie kan. hikss. welcome dan terima kasih gak ea, byr lebih plak myra ni taw...hehehehe

Riena Haiqal said...

wah.. nampak sedap jer kek lapis tu...

zh-ena said...

menarik dan tertarik