Belummmmm Lagi Setahun... Dah Rosak Hon Kereta :(



Terpaksa beli baru hon kereta. Tp bukan zie lah yg belikan...husband yg belikan..hehe. ermm...nape entah hon boleh rosak plak. Padahal jarang koooo aku guna. Mmg sepanjang zie dh mula drive, mmg tak pernah pun zie tekan hon tu.

...tak nyempat nk hon org, dh rosak???...haishhh.









Blog Pilihan Entry Ini :)
:::::: ::::::
SARI ANN NAJWA
-- Click SINI :)
Utk membeli kain sari utk di buat
baju kurung etc :) Dgn harga yg sgt
berbaloi dgn kualitinya ^_- Jom
Shopping!

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright?

11 comments:

Riena Haiqal said...

siannya.. apsal lak bole rosak tu sedangkan tak pernah guna. apatah lagi bila wanita yang bawa keta memng jarang nak guna hon kan.. ish ish ish.. :)

alin said...

takde waranty ke?

Zie Madini said...

ALIN
-- Eh, a'ah ek.tak terpikir ler plak. HAHA. actually keta zie ada 5 years waranty...aiyoooo :D

:: Riri-Fatieha ::~ said...

mknanye kena guna hon tu selalu :P

AmirFX said...

Hon ya mok dipanaskan juak kedak ktk panaskan enjin pagi2.. :D

eVa said...

aie pande rosak kah?? maka bok beli taun lps nak dear?

alinac lover said...

yong lg x reti nk hon huhu

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt..

Masa mula2 beli kereta ade check x?time dlm beebrapa bulan awal beli kan kite ade dpt service free kan? diorg ade check sekali x?

regards,
Unsmiley

Sya Ahmad said...

kete proton mmg cmtu...kete saya 2 3 bulan pakai...tingkap rosak...tukar kat proton service (still dalam warranty).pas 2 tahun..hon pun rosak...tapi bukan hon tu problem die...the whole set wiring kat hon tu problem..sudahnya smpai la nie x tukar2..hehe...mahal giler nak tukar...tahun lepas, key x leh guna..chip rosak katenya..seribu lebih melayang...

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

Mmg sakit ati kalo kita tak buat ape2 dah rosak...huhuhu...

zh-ena said...

kena selalu guna kot baru horn tak rosak :p