Bergambar di Retreat Union Resort, Lundu, Sarawak :)



Lepas je habis hadiri majlis kenduri Sofiana dan Sirajudyn, Amir FX ngiyau ler kat weols, nak ke tak gi bergambar²an kat Retreat Union yg tak berapa nak jauh dari rumah pengantin... Zie lak, tak leh iya kan dulu pelawaan tu.

...WAJIB tanya husband dulu. Izin dari suamilah yg utama maaa :P Bila Dillah kat "ok boleh jer" apa lg...terus zassss weols pecut gi sana...hehe






Cewahhh Eva. Tgh bercakap dia sape tueeeee...hehe. Actually Eva tgh bercakap dia adik dia. Candid terus :P Eh...nak say lg lah, LOVE YOUR BAJU KURUNG, EVOT! hehe





Yay! baby bum ketara sudah kenampakkan :) HAPPY! hehe.






berehat di pohon yg rendang...adeh! skema derr ayat! hahaha :D Since Zie dh keletihan, so zie tak berapa aktif ler bergambar. Hanya tgk dorg je and enjoyed the view ^_-







2 kanak-kanak riang sedang bermain buaian..hehehehe. Amir nyibuk je join gak...kehkehkeh. Actually zie geram giler nk berbuaian gak. Tp takut ler plak if kot² terjatuh ke apa dari buaian tu...so cancel je la niat tu.

...hanya tgk dorg je la dgn hati yg jeles. HAHA :D





Hati² ea...kawasan ni ada byk pokok kelapa. so AWAS kepala kau! hehehe.




Ceaaa AMIR! Kekononnya dia nk tiru pose kartun kat dlm signage tu ler kekononnya..kehkehkeh. Kelakar derr. Menjadi ler sikit ala²...hikss :D





Hehe...comel je eva buat muka gnie :D According to Amir la...room kat sini boleh di sewa setgh hari taw. Which is RM150 gitu la. If 1 day 1 night, RM300 gitu kot. Ok ler tu kan...mane taw kot kot nk buat photoshoot kat sini...

...leh ler sewa for ½ day je ^_- BTW pantai kat sini super SUPER bersih okeh! W/pun kat sini open beach utk public...but pantai dia sgt bersih. Takde kelihatan pun sebutir sampah sarap kat tepi² pantai

Thumbs up la kat Retreat Union Resort ni :)











Blog Pilihan Entry Ini :)
:::::: ::::::
LADIES FASHION
-- Click SINI utk
membeli dress, blouse, hot pants
etc yg sgt lawa dgn harga yg MURAH! :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright?

10 comments:

ucupiza said...

comelnya k.zie

eVa said...

hahahahhaahhah!! yahh.. jak upa kmk men ayun ya hahahah.. best eyh mun check in cya ow. nang kck tempat ya eyhh... hahahah mek suka ditunggah nama evot ya . nama manjak dr ktk hahahaah!!

fiQ'Ra said...

comelnya kak zie.. dah nampak peyut yg comel tu.. hihi excited ni..

Riena Haiqal said...

punya la cantik tempat tu... BTW, baby bump dah nampak la... makin terserlah ketembaman Zie yang semakin comel dan berseri2.. :)
Eva pulak dah jadi macam kanak2 riang.

Misz Mieza said...

Syoknyer mak buyung bersantai di tepian pantai.. Hehehehe.. Dapat gi picnic ngan 1 family kat tepi pantai mesti best nih.. Lama da tak picnic.. Huhuhu..

gofur dot info said...

mantab jaya.

Rafflesia™ said...

hehehe...comelnye mom to be ni.. @_@

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

Wahhh...sempat lagi pi klik-klik tue yer..hehe.Suka pantai, tapi tak suka mandi pantai, melekit.huhuhu

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt..

Perut zie dh jelas..hehehe..

baju zie nih kan design lbh kurg mcm sofia, tp sofia warna hijau turquoise :)

regards,
Unsmiley

Nur Hafiza Rahsid said...

wuhuuu.best pegi lundu :D