Berkurun Beli...Tapi Baru Sekarang Pakai :P



Ingat lg tak uols dgn this suprise gift dari my husband dulu? If tak ingat, uols boleh click --- SINI! utk ingat balik ek ^_- Ada tgk benda alah yg berwarna biru putih tu? Actually tu adalah Maxi Dress :)

...Since ianya adalah a suprise gift, boleh koooo husband zie beli yg terlampau beso utk bini dia ni. Cam perli je weh...haha. mentang² lah zie dh kekembangan skrg...hehehe





So tadaaa! baru hari ni zie pakai taw. Sebab baru minggu lepas zie gi alter kat kedai jahit :) Kecikkan mana² yg patut di kecikkan ^_^ Love this maxi dress :) Thanks syg. Lenkali beli lg ek...but make sure size 38 ea. Bukan size 42! :P








Blog Pilihan Entry Ini :)
:::::: ::::::
LADIES FASHION
-- Click SINI utk
membeli dress, blouse, hot pants
etc yg sgt lawa dgn harga yg MURAH! :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright?

12 comments:

mMoOnN aAlLeEaA said...

comel da rupanya eh..

Riena Haiqal said...

mak ai.. besarnya size 42 tu... perli ker tu.. hehehehehehe... :)
tapi seyes Zie, memang cantik dan comel ZIe pakai.. :)

asha said...

:) lucu dillah eh.
cantek la mak buyung...pandey dillah berbeli.

Herma Julianny said...

ny mcm tau2 jak ktk akan pkei ms tgah pregnant tok. hehe..

ucupiza said...

sis zie yang comel bila pakai macam nie..

My Life's Journey said...

Waaa cantik la ktk pake ya dear ... cantik n berseri2 (^_^)

Hahaha lawak juak husband ktk yunk .. saiz 42 .. mungkin nya imagine baby akan besar ya yunk ..cute

Misz Mieza said...

Nice! Ai, pepagi dah makan eskrem ke? Hehe.. =)

Zie Madini said...

MIZZ MIEZA
--> hahaha. tajam mata..hikss :P

salmia saidin said...

pandai hubby zie tlg belikan..
even saiz besau pun xpe. :)
cantik plak tu..

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

cantik baju...seb baik boleh alter kan?nice!:D

Myra Jay said...

Hheeee, takpe Z, boleh pakai masa preggy semakin membesar.. ;)

Lepas bersalin kecikkan balik :)

zh-ena said...

makin bam bam zie nie..tapi tetap comel "D