Bila Dah 6 months... Tendangan Baby Semakin Kuat :)



ADS: Pre-order Samsung
Galaxy SIII with Digi SmartPlan™
for ONLY RM999. Click HERE for
more info ^_-





Psstttt... sekarang ni baby zie dah pandai "kejutkan" zie utk bangun pagi gi kerja taw uols **hehe :P** Td pagi, kan zie kelemauan nk bgn. Mak zie pun byk kali kejutkan tp zie buat² pekak je...last², baby tendang. Kuat taw. Mula² zie ignorekan aje :D

...berturut² dia tendang sampaiiiiiii lah zie bgn, baru dia berhenti tendang. Senak perut zie dia dok tendang kuat². Tu yg bangun terus and say kat baby sambil usap perut "ye la ye la, syg. Mama bangun" ^_^ hehe






Mentanglah² lah dia dah beso kat dlm tu. Terus guna kuasa veto tendang utk kejutkan mak dia yg malas bangun pagi ni kan...hehe. Nnti bila dah lahir, kompom akan guna kuasa veto tangisan utk buatkan mama dia ni bangun...hahaha.

...akan merindui saat² ini bila sudah melahirkan kelak, kan uols? ^_^ Tak sbr zie nk si kecil kesayangan zie ni taw :)












Blog Pilihan Entry Ini
::::::::::::
CHU MAJORFLAVA
-- Click SINI utk view her
blog :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright?

16 comments:

salmia saidin said...

hehehe.. so cute tummy zie.

mia yg dh 30 weeks ni pun sampai tak terkira berapa baby kick tiap hari.. huhuhu.. tp selalu time tgh mlm tu la dia xtive sgt..

Jaa said...

haha.. bagus betul baby zie... erm, sama la..baby saya yang baru 24 minggu ni pun makin kuat menendang...

Uchi kay-f @hmad said...

wah tahniah pn.zie xlame dpt baby boy..wah kuat tendangnye..iskx2 mcm alert jam kasi bgn lah..

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

Mmg kompom akan rindu Zie...macam YM skrg nih,rindunya nak usung baby dlm pwot.hehehe...Beso dh pwot zie...:)

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

Mmg kompom akan rindu Zie...macam YM skrg nih,rindunya nak usung baby dlm pwot.hehehe...Beso dh pwot zie...:)

My Life's Journey said...

wahhhh .. umi rasa bahgia dengar cita ktk yunk .. seronoknya (^_^)

WaWa said...

Seronok dapat megang tekkkkk!!! 8D <3

asha said...

:) wachaaaa....lucu ktk dear eh..

kuat o baby ya..ha baby boy lah ya.hik2.kuat mkn dgn kuat tendang.yah, mesti pandey main futsal kelak.hehehe:)

zh-ena said...

rindunya dgn tendangan bby dlm perut...sweettt tau ssh nak gambarkan perasaan happy tu mcm mana

Herma Julianny said...

dh scan lom bb tok?
comelnya....
eh, mun nya menendang, dpt tga dr luar x?

Zie Madini said...

WAWA
-- hehehe. tertemu indah kat spring td ow. hikss. besa dah perut mek nak. mek pun dah mok mok juak nak...hehehe. mummy bams bams dah mek tok koh :P


HERMA
-- hehe..dah dear. 2x dah mek scan. 1st scan time 3 bulan, lom nampak boy or girl. then last scan masa 5 bulan.

doctor kata could be a boy. hiksss

fairus said...

ORANG RUMAH SAYA SEDANG MENUNGGU HARI NI.. INSYAALLAH, DALAM AWAL BULAN NI BERSALIN.. :)

Dila Abdullah said...

tak sabar nye dila nak tgu dan rasa sendiri aper yang zie rasakan skrg... sangat jeles tau...

Myra Jay said...

Hheeee, pandai dia kejutkan Mama dia ;)

BumBum dah perut Zie ;)

Riena Haiqal said...

Aloooo comelnya... Memang akan merindui saat pregnant.... Mcm sy pun mmg sgt2 rindu zaman2 pregnant....

Riena Haiqal said...

Aloooo comelnya... Memang akan merindui saat pregnant.... Mcm sy pun mmg sgt2 rindu zaman2 pregnant....