Cakkk!!! I'm Back! :)



Mornibg uols :) Missed my entries yesterday??? hehe...budget ler tu ada yg nunggu my updates...hikss. Semalam terlampau bz...tu yg tak dpt nak curi-curi update blog sambil buat kerja. Nk buat auto publish pd sebelah malamnya plak...pun tak dpt gak.

...coz husband ada. More prefer spend time dgn husband dari berblogging. Well, we're in long distance marriage maa...harus masa bersama di luangkan utk bersama sepuas-puasnya ^_-

Zie ada bykkkk stories nk di ceritakan. Tp tak tahu lah whether dpt update blog ke tak. Coz keja semakin byk dan sgttt letih bila balik rumah. Watermark customers pun ada 10 tempahan yg terabai sekejap :(

...letih kooo zie uols. Dan dan lg berbadan dua..huhu








Blog Pilihan Entry Ini :)
::::::::::::
Blog Izza a.k.a SweetHoney86
-- Click SINI utk
view her blog :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::





Redbloodsnow Copyright©

10 comments:

Ena said...

dalam penat tu.. zie totap cun... hehe

sarah mohamad said...

Lama tak singgah dekat akak zie punya blog hehehe dah berbadan dua pun :)

Riena Haiqal said...

patut ar takder entry semalam.. dari pagi saya tunggu entry terbaru dari Zie, tapi tak der.. ingatkan onleave... hikhikhik... harap2 dapat la baca entry Zie hari ini bagi mengubat rindu.. huhuhuh.. sobssss

_NisaFuzi_ said...

nisa tunggu update from kak zie :)

Kie-yu said...

morning zie :)
take cre of urself n bby k.
Nnt i email utk iklan tu tau.

Phat said...

morning2 nape entry kawan2 sume cite pasal x update entry je ni termasuk lah phat

Misz Mieza said...

Lohr, ye ke? Risau je ingatkan something bad happens.. Rupanya bizi.. Lega.. Waiting.. Hehehe.. ^_~

FazMas said...

Jaga kandungan tu baik2 yer walaupun kerja banyak..

Saya Disini said...

oowh..comeinye dia

Ardini Humaira said...

hehe.. aku lak kje baca blog orang je blog sniri tak hapdet