Cepat Rembat Samsung Galaxy SIII Dengan DG Smartplan™ Hanya RM999 Jer Taw!


**Click photo for more info**


Whoaaa! Laju je teknologi smartphone skrg ni ek. Tup tup dah ada Samsung Galaxy SIII...perghhhh! Mantap! Siapa pengguna tegar handphone Samsung series Galaxy ni...haaaa, pe tunggu lg. Cepat ler pi tukar uols nyer outdate model tu ke this latest model ^_-

...baru dapat gaji kan??? Ceaaa zie ni...promote habis siot. HAHA :P





**Click photo for more info**




See the price differences??? Dari RM2,199 if buat pre-order skrg dgn menggunakan Digi Smartplan™... hanya RM999 jer okeh! Jauh giler beza harga tu kan. Dari ribu raban, terus jgn ratus² jer ^_-

...pd yg plan nk tukar handphone tu, cepat pre-order SEKARANG sementara stock masih hado kooo :)









KLIK SINI Utk
Maklumat lanjut dan
kadar DG Smartplan™ yg
di tawarkan :)














Redbloodsnow Copyright©

8 comments:

Qaseh Suhaida said...

tq Zie for d info
kebetulan tengah survey handset baru dgn plan sekali ni
menarik jugak tuuuuu

Zie Madini said...

QASEH
-- haaa pi pre-order skrg ek. murah tu price yg di tawarkan berbanding dgn original price tu...hehehe

click je kat clickable link tu for more info ttg offer ni

Saya Disini said...

cntik hp tu

Rafflesia™ said...

alamak.. macam nak beli. tapi mane nak campak torch ni kak. kang xsame ngn muncit ngamuk pulak mamat tu. tapi seyes murah, teringin nak beli :)

Uchi kay-f @hmad said...

emm sdg ushar hp jua ni zie..eh pn.zie hihihi..kena pilih antara 2 sony xperia ka samsung g s..tgklah nnti..

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

uuu...offer menarik!:)

zh-ena said...

dasyatttttttt harganya turun

Riena Haiqal said...

Sgt2 maju ar... Memang samsung sangt termaju dan terlalu ar dengan model yang baru....