Cuba Homemade Grill Burger @ Adamz Burger



Kalau previously, Zie and husband try -- Ramly Beef Burger di Adamz Burger... keesokkan malamnya plak, husband ngiyau² nk try homemade grill burger Adam Malaysian Idol (click to view his blog)

...Husband zie ni pantang tgk menu yg bunyi cam sedap. Mesti nk torai ^_- hinkss






Kalau previously, Adam takde di stall. Kali ini..hado kooo dia. Hehe. Tu Adam Malaysia Idol ler tu yg bagi sign PEACE tu...hikss :D





1 for me...1 for my sayang ^_^ hehe





Inilah dia rupa his homemade grill burger. Sumpah, sedap uols! siapa² yg nk pergi ke Sri Aman, Sarawak...jgn lupa singgah di kedai Adamz Burger pd sebelah mlm dia taw dan try sendiri burger dia :) gerai burger di di depan NoNo Cafe je...

..akan merindui lerr zie his burger lepas ni...hehehe









Blog Pilihan Entry Ini :)
:::::: ::::::
THE SHOPPAHOLIC SHOP
-- Click SINI :)
Tempat menjual perfumes, jam,
baju etc dgn harga yg sgt
affordable :) Jom shopping!

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright?

18 comments:

Kancilbiru said...

wahh dia letak nanas eh zie? patut la sedappp...

Myra Jay said...

Ada nenas ke dear??
Andailah boleh pos, dapat gak merasa ha ;)

zh-ena said...

ohhhhh tak suka nenas la

:: Riri-Fatieha ::~ said...

alamak... mcm sedap jer.. terliur dah ni... zie, sila poskan 1 pun jadik la..

izyantyPersonalTaste said...

dah terliur nie,...nak jugak he3. tak taw area penang nie mana burger yg sedap..selalu mkn biasa2 je.

alinac lover said...

siap ada nenas lg ek

Riena Haiqal said...

nampak pic ni pun dah nampak sedap.. apa lagi kalau rasa sendiri kan.. rugi ar tak dpat rasa...

AmirFX said...

Kat area gita sitok ada juak jual berger homemade.. Nyum2 juak asanya..

asha said...

huhuhu, lapar dah kmk.huhuhu

shiedahkamil said...

sedaonyeee!! dh la tgh lpar nii


periviously?? mntk check kamus pleaseee

Zie Madini said...

SHIEDA
-- eh...hehehe. typo. Previously actually..hikss. thanks. taip terlampau laju..gitu ler jwpnya..hikss

♛ Dea Arematt ♛ said...

ctok xda ka sis??.. rsa mk mkn jwk eyh..;p

Mizz Coki said...

Sumpah!

8hb tok aku pergi Sri Aman, akan ku serang stall beger Adam ya, ahahhaha

eVa said...

gila tebal isik nya lok.. mok try p jauh ilakk ahha

mMoOnN aAlLeEaA said...

nyaman da jak rupanya.....

Hani said...

Sedapnyaaaa...nak makan jugakk.. hahaha.

Kat perlis ni ada gak jual burger sedap..Lama dah tak beli. Heheh

Adam Malaysian Idol said...

hu3 ... terharunya ... makseh zie coz sudi post bege kamek lam blog kitak ... really appreciate it ...

insyaAllah mun kitak da ke c aman gik lak boleh beli baru bege kamek ...

Anyway, tqvm atas pujian ... nak maintain benda tok la kena betul2 antap ... hu3 ...

CHU MAJORFLAVA said...

syioh..lapar perut mek nga