Dapat Bungkusan Hadiah Lagi Dari Suami :)



Happy seyyy bila husband belikan something siap letak dlm gift box bagai cam ni.mmg happy ssgt...terserlah keromantikkan husband gitu ^_^ lalalala...hehe. Nak taw apa yg my husband belikan utk zie??? :)












Tadaa!!! A black and white maxi dress kooo uols. Mmg sengaja dia belikan kaler yg bukan kaler merah. Sbb katanya zie dah terlampau byk baju merah....huhu. Alaaa, tp maxi dress belum lg ada yg warna merah tau, sayang :P

...blck & white pun black & white la. Janji ianya gift dr husband. PRICELESS bagi zie :) sesuatu yg sentimental value...ceaaa :D






Keesokkan hari pakai teros! hiksss. amacam uols...lawa tak my new maxi dress pemberian my husband ni. Loved it taw...love sesangat ^_- Thanks dear syg for aaaaallllways bagi zie hadiah² bagai ni.

..boleh di pakai time pregnant. Dan juga boleh di pakai time lepas bersalin ^_- Ailike!



P/S:
Oh ye, lupa gtaw. Pakai kasut bertumit
tu, sebenarnya dipakai utk time ambik
gambar tu je. Pastu sarung balik sandal
flat...hehe :) Don't worry, zie mmg dh
lama tak pakai heels :D







Blog Pilihan Entry Ini
:::::::::::::::::::
Blog Ieyra
-- Click SINI to view
her blog :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::





Redbloodsnow Copyright©

17 comments:

Nafisah Ruslan said...

bertuah badan dapat suami macam ni :)
sweet je.. hehe

Misz Mieza said...

Untungnya dia.. Nice! ^_^

:: Riri-Fatieha ::~ said...

wah bestnye.....

Aisumi Chan Kawa'i said...

pakai kasut tumiit kak..? xpe ke tuu..? baju lawaaa~

mummysyafie said...

lamak dah sik blogwalking zie..dah nampak tummy kitak ya. kitak still makei heels ka..eh..bahya zie.

~AmyLiana86~ said...

wah cantik..hehe

Zie Madini said...

AISUMI dan Mummysyafie
--> hehe. mesti tak baca zie nyer P/S tu :D pakai heels hanya utk ambik gambar je actually

lepas tu sarung balik flat sandal :)

Riena Haiqal said...

benda pertama saya tgk tadi adalah kat kaki ZIe.. ingatkan ZIe memang guna heels tu.. rupanya just nak bgambar yer.. Nasib baik... :)
memang comel ar ZIe dengan maxi dress tu..dengan perut dia lagi... BTW, sangat2 suka tengok maxi dress tu taw...

Azwa Azee said...

Cantik

RaMa-RaMa Fareeza said...

hehe bruk maok komen yg ktk pake heel time preggy

atty's said...

comeynya zie ngn dress baru

CHU MAJORFLAVA said...

kck maxi dress ya..hehe..selesa pakey bha..

[z@ck] said...

bagusnya dillah.so romantik =)

Herma Julianny said...

Cantik....=))

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

heheehe....sungguh bertuah zie.Cantik la...comel lagi!:)

eVa said...

yahh pande laling ktk milih.. kck tak pake.. kin cutee!!!

alin said...

baru nak tegur pasal kasut ;)